آلومینیومی پارتیشن

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

2

فهرست

نحوه نصب پارتیشن های آلومینیومی

آلومینیومی پارتیشن

فهرست

نویسنده : admin

با توجه به مشکل کمبود فضا در ادارات و نیاز به تشکیل فضاهایی با حریم خصوصی برای کار برخی از کارمندان، استفاده از پارتیشن در فضاهای اداری و نیمه اداری روز به روز افزایش پیدا می‌کند. پارتیشن‌ها امروزه با متریال‌های متنوعی در بازار وجود دارند که هر کارفرما می‌تواند با توجه به سلیقه و اولویت‌های خود از بین چوب، شیشه و فلز یک متریال را انتخاب کند.

پارتیشن شیشه ای یکی از محبوب‌ترین پارتیشن ها است بخصوص پارتیشن شیشه ای آلومینیومی. در این مقاله قصد داریم به بررسی نحوه نصب پارتیشن های آلومینیومی بپردازیم و مراحل نصب این نوع پارتیشن را مورد بررسی قرار دهیم. اگر شما هم قصد دارید با فرآیند نصب این نوع پارتیشن آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

پارتیشن آلومینیومی

پارتیشن آلومینیومی چیست؟

آلومینیوم یکی از پرکاربردترین متریال‌ها در صنعت امروز بشر به شمار می‌رود. مقاومت بالا، وزن کم و انعطاف‌پذیری مناسب، سه ویژگی شاخص آلومینیوم هستند که آن را در تمام صنایع از جمله صنعت ساختمان به یک المان پرکاربرد تبدیل می‌کنند. آلومینیوم سال‌هاست که در تولید درب، پنجره و پارتیشن شیشه ای دو جداره و تک جداره به کار گرفته می‌شود.

پارتیشن آلومینیومی برای تقسیم فضا به قسمت‌های کوچک‌تر متریال فوق‌العاده‌ای است زیرا به راحتی می‌توان آن را جابجا کرد و مطابق نظر طراح به آن شکل داد. در نظر داشته باشید که وقتی در مورد پارتیشن آلومینیومی صحبت می‌کنیم، منظورمان نوعی از پارتیشن است که چارچوب اصلی، قیدها و ستون‌های آن از آلومینیوم ساخته شده است. فضای میانی پارتیشن آلومینیومی می‌تواند با نصب درب شیشه ای، پنجره‌های شیشه‌ای یا قطعات چوب دیزاین شود که این موضوع به سلیقه طراح داخلی شما بستگی دارد.

یکی دیگر از ویژگی‌های پارتیشن آلومینیومی این است که به دلیل وزن پایین اسکلت این نوع پارتیشن، نصب آن بسیار آسان خواهد بود. برای نصب پارتیشن های آلومینیومی نیاز به قیدها و مهاربندهای سنگین وجود ندارد زیرا آلومینیوم ممان وزنی سنگینی به سمت زمین ایجاد نمی‌کند. با کاهش میزان یراق‌آلات، ظاهر پارتیشن نیز زیباتر از پارتیشن‌های آهنی خواهد بود. در ادامه به بررسی مراحل نصب پارتیشن آلومینیومی خواهیم پرداخت.

نصب پارتیشن آلومینیومی

نحوه نصب پارتیشن های آلومینیومی

با توجه به ویژگی‌های مثبت این نوع پارتیشن برای فضاهای مختلف از جمله فضای اداری، تجاری و خانگی، سفارش‌های کارفرمایان برای نصب پارتیشن آلومینیومی نیز افزایش یافته است. برای نصب پارتیشن آلومینیومی باید مراحل مشخصی را طی کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. در ادامه، به بررسی نحوه نصب پارتیشن های آلومینیومی خواهیم پرداخت.

انتخاب متریال

هنگامی که تصمیم می‌گیرید از پارتیشن آلومینیومی استفاده کنید، در واقع انتخاب کرده‌اید که ستون‌ها، فریم و قیدهای پارتیشن شما از جنس آلومینیوم باشد. با این حال، هنوز تصمیمی درباره دیگر اجزای پارتیشن یعنی دیواره‌ها و درب آن نگرفته‌اید. در اولین قدم از نحوه نصب پارتیشن های آلومینیومی، لازم است با توجه به سلیقه و معیارهایی که دارید، تمام اجزای پارتیشن را انتخاب و ساختار آن را تکمیل کنید. برای انتخاب دقیق این اجزا، در بخش‌های بعد به بررسی انواع پارتیشن خواهیم پرداخت.

اندازه‌گیری فضا

دومین گام از مراحل نحوه نصب پارتیشن آلومینیومی،مرحله اندازه‌گیری فضای مورد نظر شما و محاسبه متراژ پارتیشن می‌باشد. در این مرحله، بر اساس نقشه‌ای که شما برای پارتیشن‌بندی در نظر دارید، تعداد فضاها، متریالی که برای اجزای غیر باربر پارتیشن (درب و دیواره) انتخاب کرده‌اید و ارتفاعی که برای پارتیشن در نظر گرفته‌اید، اندازه‌گیری‌های لازم انجام شده و مقدار دقیق آلومینیوم مورد نیاز برای ساخت پارتیشن شما مشخص می‌شود. با انجام این مرحله، هزینه تولید و نصب پارتیشن آلومینیومی نیز مشخص می‌شود. 

در صورت لزوم، اصلاحات مدنظر شما نیز روی نقشه پارتیشن‌بندی فضا اعمال می‌شود و با نهایی شدن نقشه و اندازه‌ها، کارخانه فرآیند تولید پارتیشن شما را آغاز می‌کند.

ساخت پارتیشن

اکنون که تمام اندازه‌ها، متریال‌ها و نقشه کار مشخص شده است، ساخت پارتیشن شروع شده و مطابق با نظرات شما، پارتیشن طراحی می‌شود. طراحی و ساخت پارتیشن در کارخانه بسته به متراژ کار شما ممکن است یک تا چند هفته به طول بیانجامد زیرا تولید قطعات آلومینیومی به صورت دقیق و آماده‌سازی آن برای نصب فرآیند بسیار دقیقی بوده و حساسیت‌های خاص خود را دارد.

نهایتا پارتیشن آلومینیومی آماده شده و برای نصب به محل کار یا منزل شما می‌رسد. حال که قطعات به محل اجرا رسیده‌اند، می‌توانیم مراحل نصب پارتیشن آلومینیومی را ادامه دهیم.

نصب ریل‌ها

اولین مرحله عملی نحوه نصب پارتیشن آلومینیومی، نصب ریل‌هاست. ریل‌ها فضایی برای قرارگیری ورق‌های آلومینیوم فراهم می‌کنند تا با دقت بالایی در یک نقطه نصب و فیکس شوند. بسته به ارتفاع پارتیشن، ریل پارتیشن آلومینیومی ممکن است تنها روی زمین نصب شود یا هم به زمین و هم به سقف متصل گردد. به هر حال، برای نصب ریل‌های پارتیشن شیشه ای اداری و … نیاز به سوراخ‌کاری و شاید تراشیدن کف ساختمان وجود دارد که تشخیص این موضوع بر عهده اپراتور نصب پارتیشن خواهد بود.

نصب ستون‌ها

دیگر اجزای مهم یک پارتیشن آلومینیومی، ستون‌های آن هستند. پس از آن که کار نصب ریل‌ها به اتمام رسید، باید ستون‌ها را با دقت و حوصله نصب کنید. ستون‌ها یکی از اجزای باربر پارتیشن هستند که معمولا بخشی از وزن دیواره‌های پارتیشن را تحمل می‌کنند. بنابراین باید در نصب آنها با دقت عمل کنید. 

نصب قیدها

برای اطمینان از تحمل وزن ساختمان توسط پارتیشن، ممکن است طراح پارتیشن تصمیم بگیرد چند قید برای حمایت از ستون‌ها نیز در نظر بگیرد تا خطر آسیب دیدن پارتیشن را به حداقل برساند.

نصب دیواره‌ها و درب

در این بخش از نحوه نصب پارتیشن های آلومینیومی، با اتمام نصب قیدها، ستون‌ها و ریل، نوبت به نصب دیواره‌ها و درب می‌رسد. دیواره‌ها بسته به انتخاب شما ممکن است از چوب، آلومینیوم یا انواع شیشه باشند. درب نیز به همین شکل می‌تواند جنس مدنظر شما را داشته باشد. طبیعتا نصب درب شیشه ای با درب آلومینیومی کمی متفاوت خواهد بود. به همین دلیل، متریال درب باید از قبل مشخص بوده و یراق‌آلات مورد نیاز برای نصب نیز بر همین مبنا تهیه شوند.

با نصب درب و دیواره‌ها، مراحل نصب پارتیشن آلومینیومی به اتمام می‌رسد و پس از یک تمیزکاری ساده، می‌توانید از فضای پارتیشن‌بندی شده استفاده نمایید.

 

آلومینیومی پارتیشن

نکات مهم در انتخاب دیواره و درب پارتیشن

همانطور که گفتیم، لزومی ندارد که دیواره‌ها و درب پارتیشن آلومینیوم از آلومینیوم تهیه شود. به همین دلیل، دست کارفرما در انتخاب متریال دیواره‌ها بسته به سلیقه خود باز خواهد بود. برای اینکه با متریال‌های قابل استفاده آشنا شوید، مواردی که در ادامه گفته شده را مورد بررسی قرار دهید.

  • شیشه بدون رنگ: از انواع مختلف شیشه می‌توانید برای پارتیشن استفاده کنید. شیشه‌های سکوریت، لمینت و سندبلاست با مقاومت بالا می‌توانند ایده‌های مناسبی برای پارتیشن‌بندی باشند اما این شیشه‌ها هیچ کدام رنگ خاصی ندارند. اگر قصد اجرای پارتیشن شیشه ای رنگی را دارید، باید از شیشه لاکوبل استفاده کنید.  
  • شیشه رنگی: نوع خاصی از شیشه به نام شیشه لاکوبل وجود دارد که هم به اندازه شیشه سکوریت مقاوم است و هم ظاهر زیبایی دارد. با اجرای شیشه لاکوبل، می‌توانید مطمئن باشید که پارتیشن شما هم زیبایی و مقاومت لازم را دارد.
  • چوب: یکی دیگر از متریال‌های محبوب برای پارتیشن، چوب است. معمولا چوب برای فریم‌های آلومینیومی زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد اما اگر بخواهید از آن استفاده کنید، امکان ترکیب آن با آلومینیوم وجود دارد.
  • آلومینیوم: می‌توانید بدنه پارتیشن را نیز مانند فریم و اسکلت آن از آلومینیوم تهیه کنید و در وزن کار و قیمت کلی صرفه‌جویی نمایید. نهایتا همه چیز به نظر خودتان بستگی دارد. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
تفاوت شیشه رنگی و شیشه سکوریت

آیا می‌دانستید که بسیاری از پروژه‌های ساختمانی فقط به دلیل انتخاب اشتباه نوع شیشه، ازنظر زیبایی یا ایمنی با شکست مواجه می‌شوند؟ تفاوت شیشه لاکوبل با شیشه سکوریت چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت. برای کسی که به طراحی داخلی یا اجرای سازه‌های مدرن علاقه دارد، شناخت این تفاوت‌ها یک ضرورت است. شیشه […]

مدل کابین دوش شیشه ای 2025

انتخاب مدل مناسب کابین دوش یکی از چالش‌های همیشگی در بازسازی حمام است. تنوع بالا، تفاوت قیمت‌ها و نبود اطلاعات کافی باعث می‌شود بسیاری از افراد تصمیم اشتباهی بگیرند. شاید برای شما هم پیش‌آمده که بعد از نصب، متوجه ناسازگاری مدل انتخابی با فضای حمام یا نیازهای کاربردی شده‌اید. در این مقاله، به بررسی دقیق […]

ویژگی طراحی پارتیشن اداری

هنگامی که قصد داشته باشیم در مورد تاثیر معماری بر مدیریت فضاهای اداری و خانگی و کاهش مفید متراژ این فضاها صحبت کنیم، پارتیشن اولین چیزی است که به ذهن ما خطور می‌کند. قطعات چوبی، شیشه‌ای فلزی یا پلاستیکی که می‌توانند در کمترین زمان و با کمترین هزینه، فضاهای جدید ایجاد کنند و بهره‌وری را […]

آینه کاری پشت تلویزیون

آینه کاری دیوار را می‌توان یکی از هنرهای مورد پسند ایرانیان دانست که قرن‌هاست در آثار مذهبی و اماکن تاریخی به چشم می‌خورد. استفاده از این هنر در منازل مسکونی اما موضوعی است که شاید همه در مورد آن چیزی نشنیده باشند. از آنجا که در طراحی دکوراسیون امروزه از ایده‌های جدید بیشتر استقبال می‌شود، […]