استفاده از پارتیشنهای شیشهای امروزه نه تنها در محیط اداری بلکه در فضاهای تجاری و خانگی نیز متداول شده است. پارتیشن شیشهای را میتوان به دلیل زیبایی، نورپردازی مناسب فضا و عمر مفید طولانی در تمام فضاها به کار برد اما قیمت این متریال از سوی دیگر، بسیاری از خریداران را سردرگم میکند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی پارتیشن شیشه ای ارزان بپردازیم و انواع پارتیشن را بر اساس قیمت و البته مزایا رتبهبندی کنیم. اگر شما هم قصد خرید پارتیشن شیشهای را دارید و قیمت آن ذهن شما را درگیر کرده است، پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
انواع پارتیشن شیشهای
پارتیشن شیشه ای را میتوان از جهات متفاوتی دستهبندی کرد. جالب است بدانید که هر نوع پارتیشن شیشه ای برای محیط خاص و کاربرد خاصی متداول است. در ادامه قصد داریم انواع پارتیشن شیشه ای را معرفی کرده و آنها را از لحاظ قیمت مقایسه نماییم.
انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس مکانیزم تحرک
پارتیشنهای شیشهای به دو نوع ثابت و متحرک تقسیم میشوند. پارتیشن ثابت عملکردی مانند دیوار دارد اما پارتیشن متحرک حداقل به یک سو میتواند حرکت کند. پارتیشنهای متحرک معمولا جزو انواع پارتیشن شیشه ای ارزان طبقهبندی نمیشوند اما زمانی که قصد داشته باشید به صورت موقت یک فضا در محیط اداری یا مغازه خود ایجاد کنید، قطعا استفاده از پارتیشن متحرک در مقایسه با ساخت یک دیوار آجری هزینه کمتری دارد.
کاربرد پارتیشن شیشه ای متحرک بیشتر در فضاهای اداری و تجاری است اما در محیط منازل هم میتوان این نوع پارتیشن را برای ساخت فضاهای خصوصی به کار گرفت. پارتیشنهای متحرک خود دارای مکانیزمهای حرکتی متفاوتی هستند از قبیل:
- پارتیشن شیشه ای ریلی
- پارتیشن شیشه ای لولایی
- پارتیشن شیشه ای چرخدار
- پارتیشن شیشه ای آکاردئونی
بسته به سلیقه و البته نیازهای محیط اداری، میتوان هر نوع از پارتیشنهای متحرک را به کار گرفت؛ با این حال در صورتی که قرار است یک فضا را به صورت دائمی پارتیشنبندی کنید، هم پارتیشن شیشه ای ارزان پیدا خواهید کرد و هم متریالهای بیشتری برای استفاده خواهید داشت. پارتیشنهای اداری در رنگها، طرحها و مدلهای متفاوتی قابل استفاده است که در ادامه به انواع آن خواهیم پرداخت.
انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس جنس شیشه
یکی دیگر از معیارهای تفاوت بین انواع پارتیشن که روی قیمت پارتیشن شیشه ای نیز تاثیر قابل توجهی دارد، جنس شیشه سازنده آنهاست. امروزه انواع شیشه سازنده پارتیشن دارای تنوع زیادی است که قدرت انتخاب شما را افزایش میدهد. برخی از پرکاربردترین انواع شیشه پارتیشن عبارتاند از:
شیشه سکوریت
شیشههای معمولی به دلیل شکنندگی بالا، انتخاب خوبی برای مکانهای شلوغ و پررفتوآمد نظیر ادارات نیستند. به همین دلیل، برای ساخت پارتیشن شیشه ای از شیشه سکوریت که مقاومت آن تا ۷ برابر بیشتر از شیشه معمولی است استفاده میشود. استفاده از شیشه سکوریت برای پارتیشنبندی میتواند به تولید پارتیشن شیشه ای ارزان منجر شود زیرا سایر انواع شیشه پارتیشن ویژگیهای بیشتری در مقایسه با شیشه سکوریت دارند.
شیشه لمینت
از ترکیب دو لایه شیشه سکوریت با یک لایه پلیمری چسبنده، شیشه لمینت تولید میشود. شیشه لمینت به شیشه ضدگلوله یا شیشه نشکن هم معروف است و در خودروها نیز به کار گرفته میشود.
شیشه سکوریت خود به انواع مختلفی تقسیمبندی میشود از جمله:
شیشه سوپرکلیر
این نوع شیشه با داشتن شفافیت بیشتر میتواند نورپردازی بهتر و روشنایی بیشتری به محیط شما اعطا کند.
شیشه فلوت
نوع دیگر شیشه سکوریت که رنگ آن کمی به سبز نزدیک است و در رنگآمیزی فضای اداره یا منزل شما تاثیرگذار میباشد، شیشه فلوت است. این نوع شیشه قیمت کمتری دارد اما استفاده از آن در پارتیشن شیشه ای ارزان زیاد متداول نیست زیرا رنگ محیط را تحت تاثیر قرار میدهد.
شیشه لاکوبل
در صورتی که قصد داشته باشید به کمک شیشه سکوریت پارتیشن خود، رنگ خاصی را به محیط اضافه کنید، استفاده از شیشه لاکوبل به شما توصیه میشود. این نوع شیشه در رنگهای متنوع و جذابی در بازار موجود است که دامنه انتخابهای شما را افزایش میدهد.
شیشه سندبلاست
نوع دیگری از شیشه که در پارتیشنهای شیشهای مخصوص فضاهای خصوصیتر از جمله دیوایدر حمام کاربرد دارد، شیشه سندبلاست است. این نوع شیشه شباهت زیادی با شیشههای مشجر قدیمی دارد اما بافت آن کمی مینیمالتر و زیباتر به نظر خواهد رسید. شیشه سندبلاست قابلیت عبور نور را دارد اما شفافیت آن به طور کامل گرفته شده تا تصویر پشت آن دیده نشود.
مقایسه قیمت پارتیشن ها
انتخاب نوع شیشه میتواند تاثیر شایانی روی قیمت پارتیشن شیشه ای داشته باشد. در بین انواع شیشه معرفی شده، شیشه سکوریت سوپرکلیر و شیشه فلوت از نظر قیمت نسبت به سایر انواع شیشه مناسبتر هستند. پس استفاده از این ۲ نوع شیشه منجر به کاهش هزینه پارتیشنبندی فضای شما خواهد شد.
انواع پارتیشن شیشه ای بر اساس تعداد لایههای شیشه
اگر به دنبال پارتیشن شیشه ای ارزان هستید، یک روش تقسیمبندی دیگر پارتیشنها که برای شما مفید خواهد بود، بر اساس تعداد لایههای شیشه است. بر این اساس، دو نوع پارتیشن شیشه ای دو جداره و تک جداره وجود دارد که طبیعتا پارتیشن تک جداره از نوع دو جداره ارزانتر میباشد. در عوض پارتیشن شیشه ای دو جداره میتواند به بهبود مصرف انرژی از طریق ایجاد عایق حرارتی و کاهش صدای محیط منجر شود.
دیگر عوامل موثر بر قیمت پارتیشن شیشه ای
با توجه به آنچه تا این قسمت از مقاله خواندیم، میدانیم که برای تهیه پارتیشن شیشه ای ارزان باید به دنبال پارتیشنهای تکجداره از جنس شیشه سکوریت سوپرکلیر یا فلوت باشیم تا در عین حفظ کیفیت کار، جلوی هزینههای اضافی را بگیریم. با این وجود، عوامل دیگری هم وجود دارند که روی قیمت پارتیشن شیشه ای تاثیرگذار هستند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- متراژ پارتیشن مورد نیاز که طبیعتا هر چه بیشتر باشد، بهای کار افزایش خواهد یافت.
- روش نصب پارتیشن شیشه ای که روش روکار از نظر هزینه بسیار مناسبتر از روش توکار است.
- ارتفاع پارتیشن شیشه ای مورد نیاز شما
- جنس و برند یراق آلات پارتیشن
در صورتی که قصد دارید با تغییر بهینه موارد بالا، هزینه کلی پارتیشن شیشه ای منزل یا محل کار خود را تعدیل کنید، میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا بسته به شرایط خانه یا فضای اداری شما، بهترین و مناسبترین نوع پارتیشن را به شما معرفی کنند.
جمعبندی
استفاده از پارتیشن شیشه ای منجر به بهبود وضعیت فضای کار یا زندگی شما خواهد شد اما قیمت پارتیشنهای شیشهای همواره در مسیر استفاده شما از این نوع پارتیشن تاثیر منفی میگذارند. در این مقاله به بررسی انواع پارتیشن شیشه ای از دید قیمت پرداختیم تا بتوانیم به ارزانترین نوع پارتیشن شیشهای، البته با حفظ کیفیت، دست پیدا کنیم.
نهایتا لازم است یادآوری کنیم که استفاده از پارتیشن شیشه ای ارزان منجر به از دست دادن مزایای مختلفی از جمله جلوه شیشههای رنگی، مقاومت شیشههای لمینت و خاصیت عایق شیشههای دو جداره خواهد شد اما چنین ویژگیهایی به رغم ارزش بالایی که دارند، ضرورت خاصی ندارند. پس میتوانیم با حذف آنها و بهای از دست دادن برخی ویژگیهای مثبت، هزینههای پارتیشنبندی را تعدیل کنیم.