پارتیشن شیشه ای در خانه

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

3

فهرست

پارتیشن شیشه ای برای منازل

پارتیشن شیشه ای در خانه

فهرست

نویسنده : admin

نام پارتیشن‌های شیشه‌ای را اغلب با محیط‌های اداری و تجاری به خاطر می‌آوریم. جایی که پارتیشن‌ها به صاحبان فضا کمک می‌کنند تا با جداسازی اصولی فضا، هم نمای کلی محیط را بهبود ببخشند و هم بیشترین بهره‌وری از متراژ را داشته باشند.

با این وجود، پارتیشن‌ شیشه ای را نمی‌توانیم محدود به این فضاها بدانیم. این المان‌ها در محیط منزل نیز بسیار کاربردی هستند و می‌توانند در سهولت طراحی، زیباتر کردن فضا و ایجاد یک سبک خاص و مدرن در خانه به شما کمک کنند.

در این مقاله، قصد داریم به معرفی پارتیشن شیشه ای منزل بپردازیم و تعدادی از مهم‌ترین کاربردهای پارتیشن‌های شیشه‌ای در فضاهای مسکونی را مورد بررسی قرار دهیم. اگر قصد دارید با ایجاد یک تغییر دکوراسیون خاص و نوین فضای منزل روح جدیدی به آن ببخشید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

پارتیشن شیشه ای منزل چیست؟

پارتیشن شیشه ای، نوع نسبتا جدیدی از انواع پارتیشن است که در محیط‌های مختلف اداری و تجاری کاربرد دارد. مزایای زیاد این نوع پارتیشن و ظاهر شکیل آن باعث شده تا طراحان داخلی محیط منزل نیز به استفاده از آن در محیط خانه بپردازند و با ترکیب دقیق انواع متریال‌های شیشه و فریم‌های مختلف، المان‌های جدیدی برای استفاده در فضای منزل به وجود بیاورند. 

در همین ابتدای کار باید یک اشکال متداول کاربران را برطرف کنیم و بگوییم که پارتیشن شیشه ای منزل، از نظر نوع شیشه و متریال یراق‌آلاتی که در ساخت آن استفاده می‌شود هیچ تفاوتی با پارتیشن‌های اداری ندارد. منظور از پارتیشن شیشه ای منزل این است که با طراحی و ترکیب درست رنگ‌ها، نوع شیشه‌ها، استفاده درست از یراق‌آلات و توجه بیشتر به نمای کلی کار، پارتیشن‌های اداری را به فرمت مناسب برای منازل مسکونی تبدیل کنیم. برای این کار، توجه نکات زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد:

  • در طراحی پارتیشن شیشه ای منزل، برعکس محیط‌های اداری با متراژهای کم مواجه هستیم. هرچقدر هم که منزل شما بزرگ باشد باز هم در مقایسه با یک اداره، پارتیشن‌بندی کمتری خواهد داشت.
  • در محیط خانگی با یک طراحی داخلی مناسب، بسیار مهم است که نمای کلی پارتیشن‌ها با سبک طراحی منزل همخوانی داشته باشد.
  • در مقایسه با پارتیشن اداری، معمولا پارتیشن بندی داخل منزل توجه بیشتری به خود جلب می‌کند. پس دقت کار باید در محیط منزل بالاتر باشد.

اکنون می‌توانیم با توجه به این نکات، به بررسی انواع پارتیشن شیشه ای منزل بپردازیم و با کاربردهای پارتیشن شیشه ای در محیط خانه آشنا شویم. در ادامه به بررسی مزایا و معایب پارتیشن شیشه ای در محیط منزل و مهم‌ترین کاربردهای آن خواهیم پرداخت.

 

پارتیشن شیشه ای در خانه

انواع پارتیشن شیشه ای منزل

پارتیشن‌های شیشه‌ای انواع متفاوتی دارند که هر یک بسته به کاربرد و شرایط مدنظر طراح می‌تواند در محیط منزل نیز به کار گرفته شود. از انواع آن می توان به پارتیشن شیشه ای فریم لس، دوجداره، تک جداره و پارتیشن شیشه ای متحرک نام برد. پارتیشن منزل را می‌توان به جنبه‌های مختلفی تقسیم‌بندی کرد و به بررسی انواع آن پرداخت از جمله:

جنس شیشه

شیشه سازنده پارتیشن می‌تواند از نوع سکوریت، معمولی یا لمینت باشد. امروزه استفاده از شیشه‌های معمولی به سبب شکنندگی بالا و خطراتی که در محیط منزل دارند چندان طرفدار ندارد. در عوض شیشه‌های سکوریت و لمینت با چندین برابر مقاومت بیشتر در برابر ضربه و شکنندگی پایین‌تر، کاربرد بیشتری در محیط منزل پیدا کرده‌اند.

جنس فریم

فریم پارتیشن شیشه ای اغلب از آلومینیوم ساخته می‌شود اما در محیط منزل می‌توان از چوب، آلیاژهای مختلف آلومینیوم و ترکیبی از این دو نیز استفاده کرد تا ظاهر کلی منزل بهبود پیدا کند. در نظر داشته باشید که فریم عامل حفظ تعادل شیشه‌ها و مهار وزن آنها می‌باشد. پس برای انتخاب نوع فریم باید حتما محاسبات مربوط به حفظ تعادل استاتیک شیشه‌ها انجام شود.

رنگ شیشه

از شیشه‌های رنگی براق (لاکوبل) و مات نیز می‌توان در طراحی داخلی منزل استفاده کرد؛ البته به شرطی که به تم کلی محیط منزل آسیبی وارد نکند و نسبت به سایر اجزای خانه ناهماهنگ نباشد.

تعداد جداره‌ها

پارتیشن شیشه ای دو جداره در طراحی جدارهای خارجی و دیوارها بسیار کاربردی است زیرا این نوع پارتیشن عایق بسیار مناسبی برای صدا و حرارت می‌باشد. پارتیشن دو جداره فضای خانه شما را گرم نگه می‌دارد و در عین حال، ضخامت کمتری در مقایسه با دیوارهای آجری دارد که می‌تواند مزیت مهمی به خصوص در متراژهای پایین باشد.

در سوی مقابل، پارتیشن شیشه ای تک جداره دارای قیمت مناسب‌تر و ضخامت کمتر از نوع دو جداره است. اگر نحوه استفاده شما از پارتیشن به شکلی است که در هر صورت پارتیشن نمی‌تواند گرما را حفظ کند، بهتر است در هزینه‌ها صرفه جویی کنید و به سراغ پارتیشن شیشه ای تک جداره بروید. 

پارتیشن شیشه ای منزل

کاربردهای پارتیشن شیشه ای منزل

از پارتیشن‌های شیشه‌ای در بخش‌های مختلفی از منازل می‌توان استفاده کرد. به طور کلی، پارتیشن شیشه ای منزل برای جدا کردن بخش‌های مختلف یک محیط مسکونی از یکدیگر به کار گرفته می‌شود اما در کنار این کاربرد اصلی، می‌توان از مزایایی همچون بهره‌وری بهتر انرژی، نوردهی طبیعی اتاق‌ها و طراحی دکوراسیون مدرن نیز بهره برد. برخی از مهم‌ترین کاربردهای پارتیشن شیشه ای در منزل عبارت‌اند از:

 جداسازی فضای هال (نشیمن) از فضای آشپزخانه

در آپارتمان‌های جدید، اغلب فضای هال و آشپزخانه هیچ مرزی ندارند. از آنجا که بیشتر صاحبان منازل دوست دارند به هر شکلی که می‌توانند این دو فضا را از هم جدا کنند، از پارتیشن‌ها استفاده می‌کنند. پارتیشن شیشه ای منزل در صورتی که در ابتدای آشپزخانه تعبیه شود می‌تواند به بهترین شکل آشپزخانه را از فضای نشیمن جدا کند و مرز مناسبی بین این دو فضا ایجاد نماید.

ساخت و مرزبندی فضای حمام

پارتیشن‌های شیشه‌ای در ساخت فضای حمام با کمترین خراب‌کاری و زیباترین ظاهر مورد استفاده قرار می‌گیرند. در منازل جدید، نیازی به ساخت دیوارهای آجری برای ساختن حمام نیست بلکه با پارتیشن‌های شیشه‌ای هم می‌توان فضای استحمام را ایجاد کرده و با سایر اجزای خانه دیزاین کرد. کابین دوش و پارتیشن شیشه ای منزل هر دو برای ساخت و مرزبندی مناسب فضای حمام با اتاق نشیمن یا خواب به کار گرفته می‌شوند و فضای کارآمدی برای استحمام ایجاد می‌کنند.

دیوارهای داخلی

همیشه نیازی نیست برای جدا کردن دو اتاق، بین آنها دیوار بکشید. با استفاده از پارتیشن شیشه ای منزل می‌توانید با هزینه و خراب‌کاری کمتر، یک دیوایدر زیبا و کارآمد بسازید تا فضاهای داخلی را از همدیگر جدا کنید. بین اتاق‌های خواب یا به منظور ساخت فضای کار اختصاصی می‌توانید از پارتیشن شیشه ای استفاده کنید و تلفیقی از زیبایی و کارایی را مشاهده نمایید.

پارتیشن تراس

یکی دیگر از فضاهای منزل که می‌توانید ایده‌های متنوعی را برای دیزاین آن به کار بگیرید، فضای تراس یا بالکن منزل است. از پارتیشن شیشه‌ای می‌توانید به عنوان درب ورودی تراس استفاده کنید تا هم نور طبیعی محیط را دریافت نمایید و هم نمای مدرن‌تری به تراس خود بدهید. درب‌های فلزی قدیمی تراس علاوه بر ظاهر از مد افتاده، تا حد زیادی از نور محیط را می‌گیرند که پارتیشن شیشه ای منزل می‌تواند این مشکل را برطرف کند. 

پارتیشن فضای پذیرایی

در صورتی که فضای پذیرایی منزل شما دارای چند بخش باشد، می‌توانید به کمک پارتیشن‌های مدرن شیشه‌ای این بخش‌ها را از یکدیگر جدا کنید. از پارتیشن شیشه ای منزل برای جداسازی دو فضای پذیرایی یا جداسازی فضای پذیرایی از ناهارخوری منزل استفاده می‌شود که در عین زیباتر کردن دکوراسیون خانه، فضای آرام و خصوصی‌تری برای صرف ناهار و پذیرایی شما فراهم خواهد کرد.

برای بهبود نمای کلی پارتیشن شیشه‌ای و کم کردن سردی ظاهری شیشه در محیط گرم و صمیمی منزلتان، می‌توانید از ترکیب فریم‌های فلزی و چوبی یا برچسب‌های شیشه متنوعی که در بازار موجود است بهره بگیرید. استفاده از فریم‌های مقاوم چوبی گرمای خاصی به منزل شما می‌آورد که در ساخت حال و هوای مثبت خانه بسیار موثر خواهد بود.

پارتیشن برای خانه

مزایا و معایب پارتیشن شیشه ای منزل

اکنون که با کاربردهای مختلف پارتیشن شیشه ای منزل آشنا شدید و به دامنه استفاده این المان در محیط خانه پی بردید، بهتر است کمی هم در مورد مزایای پارتیشن شیشه ای صحبت کنیم تا ببینیم چه چیزی مقدمات حضور پررنگ المان‌های شیشه‌ای در محیط منزل را فراهم کرده است. برخی از مهم‌ترین مزایای پارتیشن شیشه‌ای عبارت‌اند از:

  • انتقال مناسب نور بین فضاهای مختلف منزل و نوردهی طبیعی به تمام اتاق‌ها
  • قابلیت هماهنگی بالا با سبک‌های مختلف دیزاین خانه مدرن از قبیل سبک‌های مینیمالیسم که امروزه بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند.
  • بهای کمتر در مقایسه با دیوارچینی. قیمت پارتیشن شیشه ای منزل در مقایسه با تمام هزینه‌های ساخت یک قطعه دیوار بسیار مناسب هستند. 
  • نصب آسان در تمام فضاها به صورت روکار و توکار
  • زیبایی و درخشش بیشتر به سبب استفاده از شیشه‌های باکیفیت
  • شکنندگی کم در صورت استفاده از شیشه سکوریت
  • خاصیت عایق در برابر حرارت و گرما در صورت استفاده از پارتیشن شیشه ای دو جداره

در مقابل، پارتیشن‌های شیشه‌ای را نمی‌توان بی‌عیب و نقص هم دانست. از نظر بسیاری از کاربران و کارشناسان، ایرادات زیر را می‌توانیم به پارتیشن شیشه ای منزل نسبت بدهیم:

  • قیمت بالاتر در مقایسه با سایر متریال‌های پارتیشن از جمله پارتیشن فلزی و چوبی
  • نیاز به تمیزکاری روزانه یا حداکثر چند روز یک بار
  • ایجاد حس و حال سرد و بی‌روح در منزل (در صورت عدم استفاده از فریم‌های رنگی یا برچسب‌های طرح‌دار)

اکنون دیگر نظر نهایی با شماست. به نظر شما، با توجه به وضعیت و متراژ منزل و البته سلیقه شخصی‌تان، آیا پارتیشن شیشه ای منزل برای شما مناسب است؟

پارتیشن های شیشه ای منازل

جمع‌بندی

پارتیشن شیشه ای یکی از عناصر محبوب در طراحی داخلی انواع فضاهای اداری، تجاری و خانگی است. استفاده از پارتیشن شیشه ای منزل موجب بهبود کلی ظاهر خانه شما خواهد شد اما به شرطی که از آن به شکل صحیح و در جای درست بهره بگیرید.

در این مقاله، مثال‌هایی از کاربردهای پارتیشن شیشه ای منزل را مورد بررسی قرار دادیم و کمی هم به مزایا و معایب این المان در فضای خانه پرداختیم. برای اینکه به صورت دقیق با کاربرد پارتیشن شیشه ای در فضای منزل خودتان آشنا شوید، توصیه ما این است که با یک کارشناس طراحی داخلی منزل در ارتباط باشید و اگر به کاربرد مناسبی برای پارتیشن شیشه ای در منزل خود رسیدید، آنگاه نسبت به سفارش آن اقدام نمایید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
تفاوت های نمای کرتین وال و فریم لس

طراحی نمای ساختمان با ورود متریال‌های جدید و بهینه، روز به روز پیشرفت می‌کند. هر روز المان‌های محبوب در طراحی و ساخت نما ویژگی‌های بهینه‌تری به خود می‌گیرند زیرا در صورتی که بخواهیم نمای ساختمان‌های جدید را با متریال‌های ۱۰ سال پیش اجرا کنیم، علاوه بر ظاهر قدیمی نما، فشار زیادی بابت وزن و نیروهای […]

سرویس درب شیشه ای

درب‌های شیشه‌ای یکی از پرکاربردترین المان‌های ساخته شده از شیشه در صنعت ساختمان هستند. استفاده از این نوع درب منجر به نوردهی بهتر فضا، ایجاد ظاهر مدرن‌تر و بهتر دیده شدن فضا می‌شوند. هرچند معمولا عمر درب‌های شیشه‌ای در مقایسه با سایر درب‌ها بیشتر است اما به دلیل داشتن قطعات بیشتر، ایرادات بیشتر و متنوع‌تری […]

جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای

درب شیشه ای یکی از مهم‌ترین المان‌های ساخته شده از شیشه است که در صنعت ساختمان امروز کاربردهای گسترده‌ای دارد. ظاهر شیک این نوع درب در کنار طراحی کاربردی و متناسب با نیازهای کاربران باعث شده این نوع درب را در بسیاری از فضاهای تجاری، اداری و حتی خانگی ببینیم. مثل هر صنعت دیگری، افزایش […]

آلومینیومی پارتیشن

با توجه به مشکل کمبود فضا در ادارات و نیاز به تشکیل فضاهایی با حریم خصوصی برای کار برخی از کارمندان، استفاده از پارتیشن در فضاهای اداری و نیمه اداری روز به روز افزایش پیدا می‌کند. پارتیشن‌ها امروزه با متریال‌های متنوعی در بازار وجود دارند که هر کارفرما می‌تواند با توجه به سلیقه و اولویت‌های […]