تنظیم لولا و استوپ درب شیشه ای سکوریت

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

6 دقیقه

فهرست

تنظیم لولا و استوپ درب شیشه ای سکوریت + نکات نگهداری

تنظیم لولا و استوپ درب شیشه ای سکوریت

فهرست

نویسنده : admin

درب شیشه ای سکوریت، امروزه یکی از پرکاربردترین انواع درب در مصارف خانگی، تجاری و اداری است. استفاده از درب‌های چوبی و فلزی به تدریج در حال کاهش یافتن می‌باشد زیرا ظاهر این نوع درب سنتی‌تر از درب‌های شیشه ای است و زیبایی درب شیشه ای را نیز ندارد.

درب‌ های شیشه ای سکوریت، یکی از محصولات پرفروش تترافرم به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و فروشندگان المان‌های شیشه ای می‌باشد. این نوع درب به کمک یراق‌آلات مختلفی در جای خود فیکس می‌شوند تا علاوه بر بهبود عملکرد، امنیت استفاده بیشتری نیز داشته باشند. یکی از این یراق‌آلات، استوپ درب است که برای تنظیم لولای درب شیشه ای سکوریت به کار گرفته می‌شود.

در این مقاله، قصد داریم در مورد تنظیم لولای درب شیشه ای سکوریت به کمک استوپ درب صحبت کنیم. مطالعه این مقاله به شما کمک می‌کند تا با یکی از یراق‌ آلات اصلی درب شیشه ای آشنا شوید. پس اگر شما هم قصد استفاده از درب شیشه ای را دارید، تا انتهای این مقاله با وبسایت تترافرم همراه باشید.

استوپ شیشه سکوریت

استوپ شیشه سکوریت چیست؟

همه درب‌های خانگی، تجاری و اداری، به استپ برای تنظیم لولای درب شیشه ای سکوریت نیاز دارند. استوپ درب شیشه ای یکی از قطعات کلیدی در بهبود عملکرد درب است. استفاده از این قطعه، مزایای مختلفی به همراه دارد اما پیش از آن که به بررسی مزایا بپردازیم، بهتر است در مورد خود این قطعه اطلاعاتی را کسب کنیم.

استوپ درب شیشه ای سکوریت، قطعه‌ای است که حرکت درب را محدود کرده و روی آن قید قرار می‌دهد. درب‌های شیشه‌ای مجهز به استوپ، با اعمال نیروهای کوچک باز نمی‌شوند و وقتی باز شوند، با بیشترین شدت بسته نمی‌شوند. از آنجا که بسته شدن درب شیشه ای با شدت زیاد ممکن است به آسیب دیدن شیشه منجر شود، استفاده از استوپ شیشه سکوریت یک امر ضروری به نظر می‌رسد.

استوپ درب شیشه ای سکوریت برای کنترل حرکت درب، از روغن استفاده می‌کند. در واقع استوپ نه نیازی به انرژی برق دارد و نه نیاز به هیچ انرژی دیگری زیرا عملکرد آن به وسیله نیروهای هیدرولیکی انجام می‌شود. سیستم‌های هیدرولیکی امروزه سیستم ترمز خودرو، فرمان خودرو و بسیاری از امور مکانیکی را در کنترل خود قرار داده‌اندو سال‌هاست که برای درب شیشه‌ای نیز به کار گرفته می‌شوند. مهم‌ترین مزایای استوپ درب شیشه ای که می‌توان به آن اشاره کرد، عبارت‌اند از :

  1. جلوگیری از برخورد محکم درب و چارچوب : استوپ درب شیشه ای می‌تواند حرکت درب را کنترل کند و از بسته شدن ناگهانی درب جلوگیری کند. معمولا استوپ درب در زاویه مشخصی، حرکت درب را کند می‌کند تا برخورد محکمی انجام نشود. در واقع مکانیزم این قطعه به این صورت است که درب با سرعت به سمت بسته شدن حرکت می‌کند و در زاویه حدود ۱۷۵ درجه، حرکت آن کند می‌شود. به این ترتیب، تنظیم لولای درب شیشه ای سکوریت به کمک استوپ می‌تواند در حفظ مقاومت درب کمک کند.
  2. حرکت روان درب : سیستم‌های هیدرولیکی به روان حرکت کردن قطعات مختلف کمک می‌کنند. درب‌هایی که با استوپ نگهداری می‌شوند معمولا حرکت آرام و روانی دارند که به بهبود تجربه کاربری درب کمک می‌کند. این در حالی است که درب‌های بدون استوپ معمولا یا سرعت باز شدن زیادی دارند یا بیش از حد سفت عمل می‌کنند.
  3. تحمل وزن درب : درب‌ های شیشه‌ ای سکوریت وابسته به ابعاد و اندازه‌هایشان، اغلب وزن بالایی دارند. این وزن بالا نمی‌تواند تنها به وسیله تنظیم لولای درب شیشه ای سکوریت انجام شود. بنابراین، یک قطعه دیگر نیز لازم است که بخشی از وزن درب را به دوش بکشد. استوپ درب شیشه ای می‌تواند این کار را انجام دهد و به خوبی درصد بالایی از وزن را تحمل کند.
  4. فیکس کردن زاویه شیشه : دو قطعه آهنی در برخی از انواع استوپ درب شیشه ای وجود دارد که شیشه بین این دو قطعه قرار می‌گیرد. در این حالت، جلوی هر نوع تغییر زاویه و کج شدن درب گرفته می‌شود تا بدین وسیله، درب در جای خود و در زاویه مناسب فیکس شود. این قطعات فلزی همچنین به عدم سقوط شیشه درب در هنگام برخورد و ضربه نیز کمک خواهند کرد.

انواع استوپ شیشه سکوریت

انواع استوپ شیشه سکوریت

استوپ شیشه سکوریت دارای انواع متفاوتی است که بسته به وزن درب، نوع درب و نحوه نصب استوپ می‌توان آن را دسته‌بندی نمود. در ادامه، هر ۳ دسته‌بندی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

  • دسته‌ بندی بر اساس وزن درب : مسلما استوپی که می‌تواند یک درب سنگین و بزرگ را کنترل کند با استوپ یک درب کوچک شیشه ای متفاوت است. به همین دلیل، بسته به وزن درب باید استوپ متناسب را تهیه کنید. به طور کلی دو نوع استوپ سنگین و سبک وجود دارد که بسته به ابعاد و وزن درب، باید یکی از این دو را انتخاب کنید.
  • دسته‌ بندی بر اساس نوع درب : درب‌های شیشه ای سکوریت امروزه دارای دو نوع هستند: درب شیشه ای لولایی و درب شیشه ای کشویی (ریلی). هر کدام از این انواع درب، ساز و کار استوپ خاص خود را دارند. برای درب‌های شیشه‌ای کشویی، حرکت درب دارای زاویه چرخش نیست و شیشه به سمت انتهای مسیر خود حرکت رفت و برگشتی دارد.

به همین دلیل، استوپ درب باید یک حرکت رفت و برگشتی را کنترل کند. در مقابل، درب‌های شیشه‌ای لولایی دارای حرکت زاویه‌ ای هستند و بین ۹۰ تا ۱۸۰ درجه باز می‌شوند. تنظیم لولای درب شیشه ای سکوریت برای این درب‌ها، به دلیل زاویه‌دار بودن حرکت شیشه کاملا با درب کشویی متفاوت است.

  • دسته‌ بندی بر اساس نحوه نصب : استوپ درب شیشه‌ای می‌تواند به دو روش توکار و روکار نصب شود. استپ‌های توکار معمولا مقاومت بیشتری در برابر وزن دارند و عملکرد آنها برای فشار کاری بالا بهتر است. ضعف این نوع استوپ این است که در حالت توکار، باید محل نصب استوپ روی زمین تراشیده شود. این موضوع در برخی موارد کار آسانی نیست و همین سختی تراشیدن زمین موجب می‌شود بسیاری از کارفرمایان، به استفاده از استوپ‌های روکار رو بیاورند.

استوپ روکار در مقابل نیازی به کندن زمین و نصب زیر سطح نیاز ندارد. استوپ روکار دارای نمای زیبا و مدل‌هایی با رنگ‌ های مختلف است که می‌توانند جلوه خوبی داشته باشند. البته نصب توکار یراق‌آلات هم جلوه خاص خود را دارد اما اینطور نیست که یراق روکار، نمای شما را از ظاهر بیاندازد.

استوپ روکار از نظر مقاومت، عملکرد و البته تعمیرپذیری با استوپ توکار دارای تفاوت است. استوپ روکار مقاومت کمتری دارد و معمولا برای درب‌های با وزن پایین‌تر و تردد نه چندان بالا به کار گرفته می‌شود. از نظر عملکرد، تحت فشار کاری بالا و باز و بسته شدن مداوم درب، نوع روکار با سرعت بالاتری نیاز به تعمیر پیدا می‌کنند اما از طرف دیگر، تعمیر قطعات روکار بسیار ساده‌تر از نوع توکار است که این موضوع، باز هم کفه ترازو را برای درب‌های با وزن کمتر به سمت درب روکار پایین می‌کشد.

نصب استوپ شیشه ای

نصب استوپ شیشه ای

برای نصب استوپ شیشه ای، پیشنهاد ما این است که کار را به نصابان حرفه‌ای و استادکاران باتجربه تترا فرم بسپارید. کارشناسان این شرکت بیش از ۲ دهه است که در کار نصب المان‌های شیشه‌ای و یراق‌آلات روز دنیا فعال هستند. چنین سابقه کار و تجربه‌ ای می‌تواند به شما کمک کند استوپ‌ها را به نحوی نصب کنید که عمر طولانی داشته باشند و تا سال‌ های سال بدون ایراد کار خود را انجام دهند.

توجه داشته باشید که برای استوپ‌ های توکار، باید زمین را به اندازه قوطی زیر استوپ بتراشید و قوطی را درون زمین جایگذاری کنید. پس از آن، استوپ را روی قوطی کار بگذارید و قوطی را به خوبی درون زمین محکم نمایید. اگر شرایط تراشیدن زمین و ایجاد حفره برای قوطی استوپ را ندارید، باید از استوپ روکار استفاده کنید که خود دارای دو نوع سبک و سنگین است و هر کدام، روش نصب خاص خود را دارد.

تنظیم استوپ شیشه ای

یکی از نکات مهم در مورد استوپ‌های شیشه ای، تنظیم آنهاست. استوپ‌های شیشه ای برای شروع کار، به یک روغن‌کاری اولیه نیاز دارند که این روغن‌کاری را باید به وسیله گریس یا پارافین انجام دهید. درون استوپ شیشه ای را به طور کامل پر کنید تا در اولین استفاده‌ها، آسیبی به استوپ وارد نشود.

برای تنظیم استوپ شیشه ای، بهتر است کار را به یک متخصص بسپارید تا به خوبی و بدون ایرادات اولیه، کار را برای شما انجام دهد. کارشناسان تترافرم با سابقه بیش از ۲۰ سال در نصب شیشه و یراق‌آلات درب شیشه ای، می‌توانند به شما کمک کنند تا بدون ایجاد هرگونه آسیب، استوپ انواع درب‌های شیشه‌ای از قبیل درب‌های ریلی یا درب شیشه ای معمولی را نصب نمایید.

در صورتی که تمایل دارید کار را خودتان انجام دهید، بهتر است نگاهی به ایرادات شایع استوپ درب شیشه ای بیندازید که یک نصب نادرست، می‌توان عامل آن باشد :

  • سفت شدن یا روان شدن بیش از حد عملکرد درب
  • ایجاد زاویه انحراف برای درب
  • صدا دادن درب در هنگام باز شدن
  • بسته شدن با شدت زیاد

نکاتی برای نگهداری از استوپ درب شیشه ای

  • برای آن که درب شیشه ای شما عمر طولانی‌تری داشته باشد، نکات زیر را مورد توجه قرار دهید.
  • روغن‌ کاری اولیه را جدی بگیرید زیرا این موضوع در حفظ سلامت استوپ بسیار کلیدی است.
  • از نفوذ آب به درون استوپ به شدت خودداری کنید. شستشوی شیشه‌ ها را با دستمال‌های مرطوب انجام دهید تا قطرات آب به درون قطعه استوپ نفوذ نکنند.
  • در صورتی که هر یک از ایرادات استوپ درب شیشه ای برای شما هم پیش آمد، آن را پشت گوش نیندازید و در اولین فرصت نسبت به بررسی و رفع ایراد اقدام کنید.

جمع‌ بندی

استوپ درب شیشه ای یکی از مهم‌ترین قطعات و یراق‌ آلات درب شیشه‌ ای است که به عملکرد روان و کارکرد مناسب در کمک می‌کند. هر یک از انواع درب شیشه ای دارای استوپ خاص خود می‌باشد و این قطعه می‌تواند به صورت روکار یا توکار نصب شود.

در این مقاله، همه انواع استوپ درب شیشه ای دستی را نیز مورد بررسی قرار دادیم تا با آشنایی با این قطعه، اطلاعات بیشتری در مورد ساز و کار درب شیشه ای داشته باشید. اگر شما هم قصد نصب درب شیشه ای یا یراق‌آلات مربوط به آن را دارید، بهتر است همین امروز با تیم باتجربه و متخصص تترا فرم تماس حاصل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
استاندارد نرده راه پله

ساختمان‌ های چند طبقه، در عین حال که مشکل کمبود زمین برای مسکن جمعیت شهرها را برطرف کرده‌اند اما همیشه صحنه اتفاقات کوچک و بزرگ خطرناکی بوده‌اند که بعضا جان افراد حاضر در ساختمان، به خصوص کودکان را مورد تهدید قرار می‌دهد. به همین منظور، سازمان‌های تامین امنیت از جمله آتش‌نشانی، الزاماتی را به ساختمان‌ها […]

بزرگترین ابعاد شیشه دوجداره

شیشه‌ های دوجداره امروزه بخش مهمی از صنعت شیشه‌های ساختمانی هستند که در المان‌های متعددی از جمله پارتیشن شیشه ای دو جداره، کابین‌های دوش، درب شیشه ای و شیشه پنجره به کار گرفته می‌شود. استانداردهای متعددی برای روش‌های نصب و ابعاد این نوع شیشه وجود دارد که برای سهولت و امنیت کاربران و نصابان تنظیم […]

ریست کردن درب اتوماتیک شیشه ای

در بسیاری از فضاهای تجاری، اداری و حتی خانگی، از درب شیشه ای ریلی استفاده می‌شود. این درب‌ها به دلیل عدم نیاز به فضایی برای باز شدن درب و کاربری آسان در کنار ظاهر مدرن و زیبایی که دارند، به عنوان یکی از کارآمدترین محصولات شیشه‌ای شناخته می‌شوند. برخی از این درب‌ها، به صورت دستی […]

ابعاد کابین دوش

کابین دوش یکی از چندین المان شیشه‌ای موجود در طراحی داخلی فضاها در عصر حاضر است. با گسترش کلانشهرها و کاهش متراژ واحدهای مسکونی، فضای سرویس بهداشتی و حمام نیز به مرور کوچک و کوچک‌تر می‌شود. در چنین شرایطی، ساخت یک فضای مخصوص برای استحمام در هر فضای مدنظر کاربر، قابلیتی بود که کابین دوش […]