برای ساخت یا تولید شیشه‌های رنگی از ۳ متریال اصلی به نام شیشه، رنگ و لمینت استفاده ‌می‌شود.

شیشه: شیشه اصلی ترین ماده تشکیل دهنده برای تولید شیشه های رنگی است که از آهک، سیلیس و کربنات سدیم تشکیل شده است. شیشه ها چندین نوع مختلف دارند که در ادامه می توانید با انواع شیشه رنگی آشنا شوید:

شیشه های تخت یا فلوت معمولی

شیشه های تخت به ضعیف ترین نوع شیشه های موجود در بازار گفته می شود که بخش عظیمی از تولیدات شیشه های ایرانی را به خوش اختصاص داده اند. این نوع از شیشه ها درصد شفافیت پایینی دارند و رنگ آن ها کمی متمایل به سبز است.

شیشه های سوپر کلیر

نوع دیگر از شیشه ها که کیفیت بالاتری نسبت به شیشه های فلوت یا تخت دارند، شیشه های سوپر کلیر هستند که هنوز هم کمی ناخالصی در ساختار آن ها وجود دارد. از همین رو این شیشه ها هم ظاهرشان تا حدودی سبز رنگ است.

شیشه های کریستالی

شیشه های کریستالی یا وین وایت درصد ناخالصی کمتری نسبت به شیشه های سوپر کلیر دارند و از همین رو میزان سبز بودن رنگ این شیشه ها کمتر است. این شیشه ها قیمت بالاتری نسبت به شیشه های سوپر کلیر دارند و در دسته انواع شیشه رنگی ارزان قیمت قرار ندارند.

  • شیشه های کریستال چینی مغز آبی: نوع دیگری از شیشه ها که کیفیت فوق العاده بالایی دارند و در بخش میانی آن ها یک لایه آبی رنگ وجود دارد.
  • شیشه های کریستالی بلژیکی مغز آبی: این نوع از شیشه ها در دسته بهترین و باکیفیت ترین انواع شیشه قرار دارند و خلوص بالایی دارند و از همین رو به عنوان مرغوب ترین نوع شیشه در دنیا شناخته می شوند.
رنگ: بعد از نوع شیشه، رنگ یکی دیگر از متریال ها برای ساخت شیشه رنگی است. تنوع رنگ های به کار رفته در ساخت انواع شیشه رنگی بسیار زیاد است و این رنگ ها همگی بر پایه آب هستند و در دسته بندی رنگی های جوهری و سرامیکی قرار می گیرند. به منظور ساخت شیشه های رنگی رنگ با استفاده از تجهیزاتی مخصوص با به صورت دستی روی شیشه پخش می شوند. هر چقدر رنگ به کار رفته در ساخت شیشه رنگی کیفیت بالاتری داشته باشد، آن شیشه رنگی مرغوب تر و باکیفیت تر خواهد بود.
لمینت: لیمنت درواقع پوششی از جنس فایبر گلاس است که در بخش پشت شیشه قرار می گیرد و از ریزش شیشه بعد از شکستن جلوگیری می کند. معمولاً ضخامت لیمنت ها از ۰/۳ تا ۰/۶ میکرون است و در قسمت بین رنگ شیشه و دیوار قرار می گیرند.

 شیشه های رنگی نمایی کاملاً براق با بازتاب نور فراوان دارند و بازتاب نور در فضا را افزایش می دهند از شیشه رنگی با ضخامت ۶ میل جهت پوشش دیوارهای لابی استفاده می شود که قابلیت سکوریت شدن را هم دارند.

استاندارد استفاده از شیشه رنگی به عنوان دیوارپوش شیشه‌ای ۶ میل می باشد ولی گاهاً در بعضی مواقع از شیشه رنگی ۱۰ میل هم جهت این کار استفاده می شود و امکان سوراخکاری و جانمایی کلید برق و پریز و لوله های گاز و آب و پنل کولر گازی هم روی شیشه های رنگی وجود دارد.

ابعاد شیشه های رنگی مورد استفاده در لابی حدوداً عرض ۱۰۰ سانت و ارتفاع ۳۰۰ سانت می باشد که بسته به ابعاد دیوار های داخلی از ابعاد مختلفی استفاده کرد.

همچنین قابل ذکر می باشد که بهترین نوع شیشه رنگی جهت لابی سوپر کلییر می باشد.

برای نصب شیشه رنگی دو روش وجود دارد:

 در روش اول می توان با چسب سیلیکون یا چسب پلی یورتان اقدام به نصب شیشه رنگی کرد. در این روش بر اساس نوع زیر سازی و ابعاد شیشه، می توان شیشه رنگی را روی سطح مورد نطر نصب کرد.

 در روش دوم شما می توانید از یراق آلات که به آن فیکس پوینت می گویند استفاده کنید. در این روش، اتصال نقطه ای و سوراخ کاری روی شیشه در چهار گوشه تایل مورد نظر شیشه، انجام می شود. 

از مزیت های روش دوم می توان به قابلیت تعویض و جابجایی شیشه های رنگی اشاره کرد که به عنوان مثال می توان به وایت برد شیشه ای اشاره کرد که با اتصال چهار گوشه شیشه با یراق به دیوار نصب می شود. 

نصب شیشه رنگی یا شیشه سکوریت بسیار ساده است و به علت پیش تولید شدن و سایز شدن دقیق در کارخانه و اعمال سوراخ کاری ها، هیچ گونه مزاحمت و کثیف کاری در محل پروژه  ندارد.

شما برای آگاهی از کیفیت شیشه رنگی هنگام سفارش شیشه دکوراتیو یا شیشه لاکوبل می بایست به نکاتی در خرید توجه فرمایید. نمونه های لاکوبل انواع مختلفی دارند که در کیفیت نهایی محصول، اختلافاتی از نظر شفافیت و زلال بودن رنگ دیده می‌شود.

 این تفاوت ها به جنس و ضخامت استفاده شده بر می گردد. کلا در بازار ۳ نوع وجود دارد که عبارتند از شیشه فلوت سوپر کلییر و کریستال. 

از نظر کیفیت رنگ در شیشه لاکوبل به ترتیب بهترین کیفیت رنگ مربوط به نوع کریستال سپس سوپرکلییر و بعد از آن فلوت می باشد.که درصد سبزی در نمونه فلوت از همه بیشتر است.

بیشترین تاثیر این موضوع در رنگ های روشن مانند رنگ های سفید،کرم،کاراملی،نسکافه ای دیده می شود . مغز شیشه های لاکوبل کریستال کاملا شفاف و بی رنگ و عاری از هر گونه ناخالصی می باشد که در تولید محصول نهایی ، شاهد تولید شیشه لاکوبل با بالاترین وضوح رنگی می باشید.

از لاکوبل میتوان به عنوان رومیزی هم استفاده کرد ضخامت لاکوبل جهت استفاده برای روی میز بین ۶ میل تا ۸ میل و بعضی از کارها ۱۰ میل می باشد.

این سوالی هست که خیلی از شما عزیزان از ما می پرسید. زمان تولید شیشه رنگی، شیشه در دمای 550 درجه، در کوره سکوریت، به شیشه نشکن یا میرال تبدیل می شود.

 شیشه های رنگی بعد از سکوریت، مقاومت بالایی در مقابل ضربه و حرارت خواهند داشت. 

این نوع شیشه های رنگی، در بین کابینت آشپزخانه، لابی و ورودی ساختمان های اداری – تجاری و شیشه های دور شومینه استفاده می شود و نگرانی در این بابت نخواهید داشت. 

همچنین شیشه های رنگی دارای یک لایه امنیتی از جنس پی وی سی هستند که باعث می شود ضد خش باشند، و در مقابل مواد شیمیایی مقاوم باشند.

جهت استفاده از شیشه رنگی برای پوشش روی میز می ‌توان از ضخامت های مختلفی استفاده کرد.

از شیشه رنگی ۶ میل جهت میزهایی که دارای صفحه چوبی هستند و از شیشه رنگی ۱۰ میل برای جلوگیری از خم شدن شیشه و عدم  شکست آن در میزهایی که دارایی پایه های تک هستند  استفاده می شود.

همچنین شیشه رنگی رومیزی را می توان سکوریت و نشکن و ضد حرارت هم کرد و در فضاهای پر تردد مانند تالارها و رستوران‌ها ار آن استفاده کرد که دارای دوام و عمر بالاتری باشند.

تمامی شیشه های رنگی شرکت تترا فرم از نوع سوپر کلییر و کاملاً شفاف هستند و دارای وضوح رنگی بسیار بالا می باشند.

  • از جمله عوامل موثر در قیمت شیشه های رنگی ضخامت شیشه ها می باشد:

شیشه های رنگی در ضخامت های ۴ میل، ۵ میل، ۶ میل، ۸ میل، ۱۰ میل، ۱۲ میل، ۱۶ میل و ۲۰ میل تولید می شود. هرچه ضخامت شیشه رنگی بیشتر باشد قیمت آن هم بالاتر خواهد بود.

  •  قیمت شیشه های رنگی بسته به نوع آنها هم متغیر است:

اگر شیشه رنگی را خام استفاده کنیم ارزان تر است. اما اگر شیشه رنگی را سکوریت یا نشکن کنیم گران تر خواهد بود.

  • شیشه رنگی بسته به مدل و روش تولید هم قیمت‌های متفاوتی دارند:

شیشه‌های لاکوبل رنگی، به روش رنگ کوره ای، رنگ هواخشک، رنگ لعابی یا رنگ سرامیکی تولید می‌شوند. رنگ های شیشه‌های لاکوبل، رنگ کوره ای می باشد که بیشتر از کشور ایتالیا وارد می‌شود و گران تر است. اما شیشه های رنگی که با رنگ لعابی یا سرامیکی تولید می‌شوند و به شیشه رنگی وینامل  معروف هستند ارزان تر است.

  •  بسته به عملیاتی که روی آنها انجام می‌شود قیمت شیشه رنگی متفاوت است:

قیمت شیشه های رنگی بسته به عملیاتی که روی آنها انجام می‌شود یا نوع ابزار یا سوراخ کاری که روی آنها اعمال می شود افزایش قیمت خواهند داشت. مانند ابزار دیاموند، ابزار تراش یا انگریوینگ روی شیشه، که همان حکاکی روی شیشه است.

  •  بسته به روش نصب، اجرا و سایز شیشه های مصرفی هم قیمت شیشه رنگی متفاوت است:

اگر از ابعاد بزرگ و ضخامت های بالا استفاده نمایید، شما مجبور به استفاده از جرثقیل جهت حمل و نصب نصب شیشه خواهید بود مانند شیشه های ضد گلوله که در صرافی ها یا جواهری ها استفاده می شود و قیمت بسیار بالایی دارد.

  •  نوع شیشه رنگی، که محصول داخلی یا وارداتی باشد، در قیمت شیشه رنگی موثر است:

شیشه های وارداتی بیشتر از کشورهای چین، ترکیه و بلژیک وارد می‌شوند و قیمت بسیار بالایی دارند.

  • شیشه رنگی اگر با شیشه کریستال تولید شده باشد قیمت بسیار بالایی دارد:

اکثر شیشه های وارداتی کریستال هستند. در ایران بیشتر از شیشه‌های اطلاعات یا شیشه های سوپر کلیر جهت تولید شیشه رنگی استفاده می شود. تعداد طبقات هم، در هزینه تمام شده ی اجرای شیشه رنگی تاثیرگذار است. هر چه محل اجرا در طبقات بالاتری باشد به علت آیتم حمل طبقات، هزینه اجرای شیشه های رنگی گران تر خواهد بود. 

 

تترافرم بیش از 35 سال است که هم تولید کننده است و هم اجرا کننده پروژه های بزرگ و برندهای معروف کشور.

این اختلاف قیمت شیشه رنگی و خارجی و ایرانی در نوع شیشه مصرف شده در تولید شیشه رنگی است مغز و جان شیشه های خارجی از جنس کریستال و فوق العاده شفاف وبی رنگ و بدون ناخالصی است اما شیشه های رنگی تولید شده در ایران دارای مغز جان سبز رنگ است و به تیرگی گرایش دارد که علت این اختلاف رنگ به علت وجود اکسیدهای آهن بیشتر در شیشه فلوت رنگی ایرانی می باشد.

بله شما می توانید از شیشه رنگی به عنوان یک پوسته بر روی انواع دیوار ها استفاده نمایید. شیشه‌های رنگی مانند کاغذ دیواری یا سرامیک می‌توانند به عنوان پوشش دیوارها، در فضای بین کابینت آشپزخانه، دیوار سرویس های بهداشتی و حمام و دیوارهای مراکز تجاری، اداری و فروشگاهی استفاده می شود.

شیشه‌های رنگی از ضخامت ۴ میل تا ۲۰ میل موجود هستند و بسته به ضخامت آنها در فضاهای گوناگون با کاربری های متفاوت از شیشه رنگی استفاده می‌شود. بیشترین مصرف شیشه رنگی بین ۴ میل -۵ میل- ۶ میل و ۱۰ میل می باشد.

شیشه های رنگی را می توان در داخل کوره سکوریت به شکل نشکن و ضد ضربه و ضد حرارت تولید کرد شیشه های رنگی قابلیت سکوریت هستند و می‌توان از آنها در فضاهایی که نیاز به امنیت بیشتری می باشد استفاده کرد. مانند :(شیشه پشت گاز در بین کابینت آشپزخانه)

شیشه رنگی همان شیشه لاکوبل است. در کل به شیشه ای که به صورت خام و شفاف باشد و از یک طرف با یک لایه رنگ مخصوص شیشه پوشیده شود شیشه لاکوبل می گویند. شیشه لاکوبل رنگی به صورت پوششی می‌باشد به طوری که به طرف دیگر شیشه هیچ گونه دیدی وجود ندارد و حتی نور هم از خود عبور نمی دهد.

یکی از رایج ترین کاربردهای شیشه رنگی استفاده از آن برای اجرای دیوارپوش است. معمولاً از شیشه های رنگی برای پوشش دیوارهای ورودی ساختمان های مسکونی و اداری، نمای شیشه ای ساختمان و همچنین پارتیشن های رنگی در اداره ها و مراکز تجاری استفاده می شود. از دیگر کاربردهای شیشه رنگی می توان به استفاده از آن به عنوان شیشه بین کابینت در آشپزخانه، درب ورودی شیشه ای، ساخت برج های اداری و همچنین به عنوان دیوار پوش در حمام و سرویس بهداشتی استفاده نمود.

امروزه از شیشه های رنگی به عنوان یک جایگزین مدرن و زیبا برای کاشی و سرامیک استفاده می شود. دیوارهای بسیاری از بیمارستان ها، کلینیک ها و مطب ها نیز با استفاده از شیشه های رنگی ساخته می شود.
در اکثر مواقع از انواع شیشه لمینت سکوریت شده استفاده می شود ، که این شیشه ها استحکام و مقاومت بالاتری نسبت به شیشه های عادی دارند.

برای محاسبه قیمت شیشه رنگی آیتم های زیادی تاثیر گذار می باشد. قیمت هر مترمربع شیشه رنگی، با توجه به ایرانی یا خارجی بودن شیشه متفاوت است. ولی ما فعلا برای شیشه رنگی ایرانی محاسبه قیمت می کنیم.

  • قیمت هر مترمربع شیشه رنگی ایرانی، تقریبا 750هزارتومان است که شامل: شیشه + رنگ پشت شیشه + لمینت پی وی سی پشت شیشه می باشد . 
  • در صورت تمایل مشتری به سکوریت شدن شیشه (شیشه سکوریت) حدودا برای هر مترمربع، 50 هزار تومان به قیمت اضافه می شود. 
  • هزینه ابزار دیاموند براق دور شیشه نیز به صورت متر طول محاسبه می شود که حدودا برای هر متر طول، 5 هزار تومان می باشد. 
  • هزینه نصب شیشه رنگی نیز بسته به نوع کار متفاوت می باشد که حدودا 20% مبالغ فوق به عنوان هزینه نصب، محاسبه می شود.
  • در صورت ایجاد جاسازی یا سوراخ کاری روی شیشه، بسته به سایز مته و تعداد آن، مبلغ سوراخ کاری روی شیشه رنگی هم برآورد می شود. ولی با توجه به نوع کار مورد انجام، هزینه ها متغیر می باشد.
  • برای محاسبه قیمت شیشه لاکوبل رنگی، ابتدا قیمت واحد شیشه رنگی را در متراژ ضرب می کنیم.
  • برای محاسبه ابزار های دور شیشه، مانند ابزار دیاموند، به صورت متر طول، در قیمت واحد، ضرب می کنیم.
  • سوراخ کاری روی شیشه هم شامل هزینه می باشد، که عبارتند از جاسازهای کلید پریز و سوراخ کاری، که بصورت عددی محاسبه می شود.
  • هزینه نصب شیشه رنگی، به صورت درصدی یعنی 20% قیمت شیشه محاسبه می شود.
  • هزینه حمل شیشه رنگی هم بستگی به سانت قیمت گذاری می شود.
  • در نهایت با جمع هزینه های فوق، می توانید قیمت و محاسبه بهای انجام شیشه رنگی را، تعیین نمایید.

 برای استعلام دقیق تر قیمت لطفا با ما در واتس اپ و یا با شماره های تماس ما در ارتباط باشید تا کارشناسان ما در اسرع وقت، نسبت به بازدید و برآورد قیمت پروژه شما، مشاوره مورد نیاز شما را ارائه نمایند. 

سوالات متداول تترافرم

شرکت تترافرم با ارایه بهترین کالاها و خدمات ، پشتیبانی ، ضمانت نامه های معتبر تا 10 سال طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده و رضایت مشتری ملاک کاری این شرکت میباشد.تمامی سفارشات با دستگاه های ایتالیایی و بروز انجام میشود.اسبفاده از اجناس درجه یک وارداتی و کریستال یکی از امتیازات شرکت تترافرم است..

ارتباط با کارشناسان فنی و فروش ما

Rate this page