تترافرم ← پروفیل پارتیشن شیشه ای
قیمت انواع پروفیل پارتیشن شیشه ای
پروفیل پارتیشن شیشه ای
در کلانشهرها، هر متر از فضا ارزش بالایی دارد. به همین دلیل، یک اداره بزرگ یا یک فضای تجاری گسترده باید از هر متر از فضای خود به بهترین شکل استفاده نماید. پارتیشنبندی، یکی از اموری است که به صاحبان فضای اداری کمک میکند مسئله کمبود متراژ را مدیریت کنند.
امروزه استفاده از پارتیشن شیشه ای بیشتر از سایر انواع پارتیشن مرسوم است. برای مهار وزن قطعات بزرگ شیشه در پارتیشن شیشه ای، از پروفیل و یراقآلات استفاده میکنند. پروفیل پارتیشن شیشه ای یکی از مهمترین بخشهای آن است که در این محتوا، قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم.
پروفیل آلومینیوم پارتیشن فریملس
قطعه های بزرگ شیشه نیاز به روش های ویژهای برای مهار وزن و فیکس شدن دارند. مسئولیت این کار را پروفیل پارتیشن بر عهده دارد. آلومینیوم یکی از پرکاربردترین متریالهای فلزی در طراحی داخلی ساختمان و پارتیشنهای شیشهای است. آلومینیوم هم از نظر اقتصادی و هم از نظر مقاومت طبیعی نسبت به فشار وزن شیشهها، عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش میگذارد.
در پارتیشنهای فریملس، اهمیت پروفیل بسیار بیشتر است زیرا در بدنه این نوع پارتیشن، هیچ نوع قیدی برای مهار وزن ناشی از شیشه وحود ندارد و تمام وزن شیشه را پروفیلهای جانبی به دوش میکشند. با این وجود، آلومینیوم باز هم در این کار موفق عمل میکند و بدون هیچ گونه مشکلی، وزن قطعههای شیشه را تحمل مینماید.
دیوار شیشه ای سکوریت
یکی از المانهای شیشهای جذاب در صنعت طراحی داخلی که امروزه حضور آن را در بخشهای مختلفی از جامعه میتوان دید، دیوار شیشه ای سکوریت است. شیشه سکوریت به دلیل فرآیند ساخت ویژه خود، دارای مقاومت بسیار بالاتری نسبت به شیشههای معمولی است. آزمایشات شکست، مقاومت این نوع شیشه را تا ۷ برابر بیشتر از شیشه معمولی محاسبه کردهاند.
به دلیل همین مقاومت بالا، شیشه سکوریت امروزه در بخشهای مختلفی از فضاهای اداری و خانگی به کار گرفته میشود. ترکیب شیشه سکوریت با پروفیل پارتیشن آلومینیومی، مقاومت و زیبایی را در کنار یکدیگر به کارفرما عرضه میکند.
دیوار شیشه ای سکوریت، یک سطح شیشهای بزرگ است که توانایی حرکتی ندارد و صرفا برای جداسازی فضا استفاده میشود. مزیتهای زیادی برای استفاده از دیوار شیشهای به جای دیوار آجری یا حصیری وجود دارد. شیشه در زیباسازی فضاهای خانگی و کاری عملکرد بسیار بهتری دارد. اشغال فضا نیز در این نوع دیوار نسبت به دیوار آجری بسیار کمتر است. دیوار شیشه ای سکوریت نسبت به صوت تا حد زیادی عایق است؛ خصوصا اگر در ساخت آن از شیشه دوجداره استفاده شود.
مجموع این نکات مثبت، به کارفرمایان این امکان را میدهد که فضایی زیباتر، آرامتر و بهینهتر داشته باشند. چنین ویژگیهایی، دیوار شیشه ای سکوریت را به یکی از ایدههای محبوب دنیای امروز طراحی داخلی تبدیل کرده است.
محاسبه قیمت پروفیل آلومینیوم پارتیشن فریم لس شیشه ای
پروفیل آلومینیوم پارتیشن همانطور که یکی از مهمترین اجزای پارتیشن شیشه ای است، روی قیمت آن نیز تاثیر قابل توجهی دارد. در ادامه، معیارهای محاسبه قیمت پروفیل آلومینیوم پارتیشن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
متراژ پروژه : واضح است که هر چقدر متراژ پارتیشنبندی بیشتر باشد، نیاز به شیشه و پروفیل به صورت همزمان افزایش خواهند یافت. طبیعتا با افزایش میزان پروفیل مورد نیاز، قیمت آن نیز افزایش مییابد.
نوع پروفیل : پروفیل پارتیشن بندی در ضخامتهای متفاوتی تولید شده و به فروش میرسد. اگر به یکی از مراکز فروش پروفیل آلومینیوم پارتیشن مراجعه کنید، از شما قطر شیشهای که قرار است کار کنید را خواهد پرسید و بر مبنای قطر شیشه، پروفیل را در اختیار شما قرار خواهد داد.
ساختار پارتیشن : پارتیشنهای شیشهای ساختارهای متفاوتی دارند که توسط طراح داخلی و بر اساس شکل و شمایل فضا ترسیم میشود. محل قرارگیری دربها و المانهای خاص، طول قسمتهای مستقیم پارتیشن و مواردی از این دست، روی قیمت پروفیل پارتیشن تاثیرگذار خواهند بود.
نوع خدمات پروفیل : یکی از ویژگیهای مثبت پروفیل پارتیشن آلومینیومی این است که رنگ و حتی طرح آن میتواند بر اساس سلیقه شما انتخاب شود. البته بسته به نوع خدماتی که درخواست میکنید، هزینه پروفیل پارتیشن شیشه ای نیز برای شما متفاوت خواهد بود.
نوع شیشه : علاوه بر ضخامت شیشه، نوع شیشه نیز در نوع پروفیل مناسب برای پارتیشن بندی تاثیرگذار است. شیشههای رنگی براق (لاکوبل)، شیشههای مات و شیشههای هوشمند هر کدام ساختار پروفیلهای خاص خود را دارند.
قیمت پارتیشن شیشه ای
اگر قصد پارتیشنبندی فضای خود را داشته باشید، قیمت پارتیشن شیشه ای تنها بر حسب قیمت پروفیل محاسبه نمیشود. به جز مواردی که در قسمت قبل گفتیم، قیمت پارتیشن شیشه ای به عوامل زیر نیز وابسته خواهد بود :
هزینه نصب : نصب پارتیشن شیشه ای یکی از مواردی است که درصدی از هزینه پارتیشن بندی را به خود اختصاص میدهد. اگر از استادکاران و نصابان حرفهای استفاده کنید، طبیعتا باید اجرت نصب بیشتری نسبت به نصابان کمتجربهتر بپردازید. البته استادکار حرفهای با سرعت و کیفیت کار خود، هزینه بیشتر کار را پوشش میدهد اما به هر حال، پروسه نصب روی هزینه کلی اثر زیادی دارد.
هزینه حمل و نقل : حمل و نقل شیشه همیشه چالشهای خاص خود را به همراه داشته است. شکنندگی شیشهها موضوعی است که با استفاده از روشهای مهار شیشه باید حل شود. طبیعتا هر چقدر فاصله شما از مرکز سفارش شیشهها بیشتر باشد، هزینه بیشتری برای حمل و نقل به شما تحمیل خواهد شد.
نوع نصب : پارتیشن شیشه ای به دو روش روکار و توکار قابل نصب است. نصب توکار برای یک فضای اداری دردسرهای خاص خود را دارد اما نتیجه کار در این روش، زیبایی بیشتری از روش روکار خواهد داشت. در روش توکار، پروفیل پارتیشن درون کف، سقف و دیوارها کار میشود و پس از نصب، قابلیت رویت ندارد.
پارتیشن اداری شیشه ای
استفاده از پارتیشنهای شیشهای در فضاهای تجاری و خانگی هم طرفدارانی دارد اما مشتریان عمده کار پارتیشنبندی، متقاضیان خرید پارتیشن اداری هستند. در ادارات به دلیل نیاز به مدیریت فضا، انرژی و نور به صورت همزمان، هیچ متریالی مانند شیشه نمیتواند پارتیشنهای زیبا، مقاوم و کارآمد فراهم کند.
پارتیشن شیشهای اداری برای داشتن فضای کاری با بیشینه بهرهوری نیز توصیه میشود زیرا فراهم کردن نور طبیعی برای تمام بخشهای فضای اداری، تاثیر زیادی روی شادابی فضا و کارمندان آن دارد.
امروزه پارتیشن شیشه ای اداری میتواند به کمک شیشههای طرحدار، شفاف، رنگی یا هوشمند اجرا شود که انتخاب آن بر عهده کارفرما است. شیشههای پارتیشن اداری میتوانند تکجداره یا دوجداره باشند که این موضوع نیز انتخابی خواهد بود. شیشه دوجداره فضای بیشتری اشغال خواهد کرد اما بهرهوری انرژی و خاصیت عایق صوتی آن نیز نسبت به پارتیشن تکجداره بیشتر خواهد بود.
مزیت های پروفیل آلومینیوم پارتیشن فریملس شیشه ای
اکنون که با پروفیل آلومینیوم پارتیشن شیشه ای آشنا شدیم، بهتر است بدانیم چرا از آلومینیوم به این اندازه در تولید پروفیلها استفاده میشود؟
پاسخ در خواص فیزیکی آلومینیوم نهفته است. مهمترین ویژگی فلز آلومینیوم در مقایسه با سایر فلزات، مقاومت بالای این متریال در برابر ضربه و بار در کنار وزن بهینه آن است. آلومینیوم فلزی سبک است.
این خاصیت باعث میشود با وجود مقاومت کمتر آلومینیوم نسبت به فولاد و آهن، برای امور داخلی ترجیح داده شود. وزن کم علاوه بر صرفه اقتصادی، از وارد شدن بار اضافی روی سازه نیز جلوگیری میکند و ایمنی بیشتری را به همراه میآورد.
شاید این طور به نظر برسد که با توجه به نیاز پارتیشن فریملس به پروفیلهای قوی، آلومینیوم کارایی لازم برای تحمل وزن شیشهها را نداشته باشد اما اینطور نیست. ساختار پروفیلها به شکلی است که میتواند هم در برابر وزن بالا و هم در برابر لنگر ناشی از وزن شیشه تحمل کافی داشته باشد. از پروفیل پارتیشن آلومینیومی هم برای پارتیشن با ارتفاع پایین و هم برای پارتیشنهای ارتفاع بالا استفاده میشود.
سازماندهی محیط با پروفیل آلومینیوم پارتیشن فریملس شیشه ای
ممکن است اینطور به نظر بیاید که پروفیل پارتیشن بندی روی نمای کلی سازه شیشه ای تاثیر چندانی ندارد اما به هیچ وجه اینطور نیست. با وجود آن که بخش زیادی از نمای سازه را شیشه تشکیل میدهد اما پروفیل در صورت ناهماهنگی با تم کلی فضا، به قول معروف «توی ذوق میزند» و رخ کلی کار را دچار آسیب میکند.
خوشبختانه یکی از ویژگیهای مثبت پروفیل آلومینیومی پارتیشن شیشه ای این است که رنگ آن میتواند کاملا با فضای محیط هماهنگ باشد. امروزه خدمات تغییر رنگ آلومینیوم توسط مراکز مختلفی انجام میشوند و یک لایه با طرح و رنگ دلخواه شما روی پروفیل پارتیشن آلومینیوم مینشیند و پروفیلها را با تم ساختمان هماهنگ میکند.
به هر حال، پارتیشن فریملس برای محیط شما زیبایی خاصی به همراه میآورد. بسیار بهتر خواهد بود اگر پروفیل پارتیشن را نیز با ساختار فضا هماهنگ کنید تا این زیبایی، دوچندان شود.
پروفیل پارتیشن آلومینیومی و مزایای استفاده از آن
به طور خلاصه، مزایای استفاده از پروفیل آلومینیوم عبارتاند از :
وزن کم : سبک بودن فلز آلومینیوم منجر میشود استفاده از آن در هر فضایی آسان باشد و فشار خاصی از سمت پروفیلها به دیوار و کف اعمال نشود.
قیمت مناسب : آلومینیوم با توجه به وزن اندک خود، میتواند گزینه اقتصادی و مقرون به صرفهای برای پروفیلبندی پارتیشنها باشد.
مقاومت بالا : با وجود وزن سبک، آلومینیوم مقاومت بسیار خوبی در برابر وزن شیشهها نشان میدهد. پارتیشنهایی که با آلومینیوم پروفیلبندی میشوند در برابر سقوط و ضربه مقاومت قابل قبولی کسب میکنند و میتوانند تا مدت طولانی پایدار باقی بمانند.
تنوع طرح و رنگ : امروزه خدمات آنادایزینگ و پوششدهی آلومینیومها میتوانند هر طرح و رنگی که در نظر دارید را روی پروفیلهای آلومینیوم اعمال کنند. رنگهای مختلف به صورت براق یا مات و طرحهای مختلف نظیر طرح چوب، طرح فلز زنگ زده و… از جمله مواردی هستند که میتوانید روی پروفیل آلومینیومی اعمال کنید.
پروفیل پارتیشن شیشه ای و روش تولید آن
معمولا پروفیل پارتیشن آلومینیومی از روش اکسترود کردن آلومینیوم تولید میشود. اکسترود کردن باعث میشود پروفیل فرم سه بعدی به خود بگیرد و شکل مقطع قالب را دریافت کند. اکستروژن آلومینیوم به این صورت است که ابتدا دمای بیلت فلز افزایش مییابد و سپس با فشار بالا از درون قالب اکستروژن عبور داده میشود.
انواع پروفیل آلومینیومی بر اساس کاربرد آنها
به طور کلی دو نوع پروفیل آلومینیومی وجود دارد که در ادامه، هر دو را به صورت مختصر معرفی خواهیم کرد :
پروفیل صنعتی : این نوع پروفیل وابسته به خواص و ویژگیهای مدنظر صنایع طراحی میشود. آلومینیوم به دلیل وزن سبک در صنایع نظامی، هوایی و… کاربرد زیادی دارد. در ساخت پروفیل صنعتی، مقاومت نسبت به ظاهر اهمیت بسیار بالاتری دارد و طرح و رنگ پروفیل، اهمیت خاصی ندارد.
پروفیل ساختمانی : این نوع پروفیل در ابعاد و اندازههای مختلف برای مصارف ساختمانی به کار گرفته میشود. برخی از مصارف پروفیل ساختمانی قابل رویت نیستند و زیر نما پوشانده میشوند اما برخی دیگر نظیر پروفیل پارتیشن، به چشم میآیند. این نوع پروفیل به صورت ویژه باید دارای ظاهر مناسبی نیز باشد تا در طرح کلی پارتیشن شیشه ای تاثیر منفی نگذارد.
جمع بندی
پروفیل آلومینیوم پارتیشن، یکی از نیازهای هر نوع پارتیشن از قبیل پارتیشن شیشه ای متحرک، ثابت، هوشمند و… میباشد. در این مقاله، توضیحات مفصلی در مورد کاربرد و خواص پروفیل آلومینیومی ارائه دادیم که میتواند به شما در انتخاب نوع پروفیل بر اساس سلیقه و نیازتان کمک کند.
شرکت تترا فرم به عنوان یکی از تولیدکنندگان نامی و باسابقه پارتیشن شیشه ای، امکان خرید یراقآلات و پروفیل پارتیشن شیشه ای را نیز برای شما فراهم کرده است تا بتوانید پروفیلهایی با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت برای پارتیشن بندی فضای خانگی، اداری یا تجاری خود تهیه کنید. برای اطلاع از قیمت انواع پارتیشن و یراقآلات، میتوانید با شمارههای موجود در سایت تماس بگیرید و اطلاعات تکمیلی را دریافت نمایید.