نمای ساختمان با شیشه

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

فهرست

انواع نمای شیشه ای

نمای ساختمان با شیشه

فهرست

نویسنده : admin

شیشه یکی از متریال های پرکاربرد و پرطرفدار است که امروزه هم در طراحی ها و دکوراسیون های داخلی و هم نمای ساختمان ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

شیشه ها از لحاظ شکل و ظاهر دارای انواع مختلفی نظیر شیشه ساده و شیشه رنگی و … هستند که هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند و در مکان ها و فضاهای گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند.

به عنوان مثال می توان به ، که در دفاتر اداری و ساختمان های اداری و تجاری مورد استفاده قرا می گیرد همچنین کابین دوش شیشه ای و فضای بین کابینتی و نمای بیرونی ساختمان اشاره نمود. برای انتخاب و خرید شیشه مناسب و خوب باید انواع آن را به درستی شناخت

ما در این مقاله از وبلاگ تترافرم تلاش کردیم تا نکاتی در زمینه انواع شیشه که شامل شیشه ساده و شیشه رنگی می شود و همچنین نکاتی که در هنگام خرید شیشه باید به آن توجه کنیم را در اختیار شما قرار دهیم تا شما با مطالعه مطالب آن انتخاب بهتر و موفق تری را تجربه کنید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

نمای شیشه ای ساختمان

به کار بردن متریال شیشه در نمای بیرونی ساختمان ها نوعی از معماری و طراحی خارجی است که با توجه به این نکته که این شیشه ها اکثراً سکوریت و نشکن هستند، علاوه بر زیبایی ظاهری و منحصر به فردی که به ساختمان می بخشد، یک عایق مناسب برای کنترل حرارت و صدا و اشعه ماوراء بنفش نیز به شمار می آید. همچنین سبب انتقال نور و روشنایی به داخل ساختمان می شود. این امر موجب صرفه جویی در هزینه های ساختمان شده، به طوری که در طول روز و با وجود نور خورشید احتیاجی به مصرف و استفاده از روشنایی غیر طبیعی و لامپ نیست. برای زیبایی بیشتر و ترکیب نور نیز برخی طراحان و معماران از شیشه رنگی برای ساخت نمای خارجی و داخلی ساختمان مانند اجرای پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند که این امر سبب انعکاس نورهای رنگی در نمای داخلی شده و زیبایی آن را دو چندان می کند.

ویژگی نمای شیشه ای

ویژگی ها و مزایای استفاده از نمای شیشه ای

همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم استفاده و به کار بردن متریال شیشه در نمای ساختمان و یا در  پارتیشن اداری مدرن علاوه بر زیبایی منحصر به فردی که به ساختمان می بخشد، دارای ویژگی های دیگری نظیر بالا بردن امنیت و ایمنی ساختمان، کنترل کننده صدا، تنوع در رنگ که با به کار بردن شیشه رنگی به وجود می آید، بهره وری از انرژی خورشید و صرفه جویی در مصرف انرژی، جلوگیری از اشعه ماوراء بنفش و به طور کلی کاهش در هزینه ها نیز می باشد.

انواع نمای شیشه ای

همان طور که در ابتدای مقاله عنوان نمودیم شیشه ها  دارای انواع مختلفی هستند که طراحی و ترکیب آن ها با سایر متریال ها و نوع نصب متفاوت آن ها نماهای گوناگونی به آن می بخشد. به عنوان مثال می توان به نمای شیشه ای فریم لس، نمای شیشه ای اسپایدر و نمای شیشه ای کرتین وال به عنوان چند مورد از انواع نمای ساختمان اشاره نمود. در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

نمای شیشه ای فریم لس

در نمای شیشه ای فریم لس، قاب هایی از جنس آلومینیوم وجود دارد که نگهدارنده شیشه هستند و بر روی یک فرم فولادی از پروفیل هایی در سایزهای مختلف ساخته می شود. یکی از پرکاربرد ترین نماهای ساختمان، نمای شیشه ای فریم لس است. زیرا نصب آن ساده و بارگذاری و آب بندی مناسبی می باشد. در اطراف فریم و شیشه این سیستم، لاستیک های هوابندی و آب بندی ترمال یریک وجود دارد که موجب ایزوله کامل سطح نما می شود. به طوری که در سطح نما بیشتر شیشه دیده می شود و آلومینیوم با ظرافت بسیار زیادی در کنار این شیشه قرا می گیرد به صورتی که در اکثر این مدل ها در هنگام باز شدن قابل رویت نیستند.

نمای شیشه ای اسپایدر

برای طراحی و ساخت نمای شیشه ای اسپایدر، از شیشه لمینت که شامل دو لایه شیشه سکوریت ۶ میلی متری است و یک لایه طلق ۱۵۲ میکرون در بین شیشه های سکوریت استفاده می شود. این نوع نمای شیشه ای برای افرادی است که علاقه مند به سطح یکپارچه شیشه ای می باشند، زیرا نقاط اتصال کمتری در نمای خارجی آن قابل رویت و مشاهده می باشد.

در نمای شیشه ای اسپایدر، فولادهای ضد زنگ با مقاومت بسیار بالا برای جذب نیرو و توزیع آن ها در سازه طراحی و ساخته می شوند. نحوه ساخت و طراحی نمای شیشه ای اسپایدر به گونه ای است که قطعاتی مانند چنگک شیشه ها را به یکدیگر متصل کرده و نگه می دارند. در این سیستم ستون ها و کلیه قطعات نمایان هستند و این امر زیبایی منحصر به فردی را به کار می بخشد. این ستون ها می توانند از جنس شیشه باشند و شفافیت و زیبایی بیشتری به نمای ساختمان ببخشند. از ویژگی های نمای شیشه ای اسپایدر می توان به انعطاف پذیری، شفافیت، دوام بالا، ضد زنگ بودن و سهولت در نصب و نگهداری آن اشاره نمود.

انواع نمای شیشه ای

 نمای شیشه ای کرتین وال

نمای کرتین وال نوعی از نمای ساختمان است که بیشتر برای ساختمان های بلند و برج ها مورد استفاده قرار می گیرد. ساختار این نما به گونه ای است که وزن خود را بر سازه اصلی منتقل نمی کند و با ترکیب پروفیل های آلومینیومی به عنوان سازه و لاستیک های آب بندی و هوا بندی نصب و ساخته می شود. در نمای شیشه ای کرتین وال از شیشه های دو جداره با ضخامت ۱۸ تا ۴۰ میلی متر استفاده می کنند. از مهم ترین ویژگی ها و مزایای نمای شیشه ای کرتین وال می توان به ایمنی بالای این سیستم در برابر مخاطرات جوی و حادثه ای، عدم ورود رطوبت و آلودگی صدا و… اشاره نمود.

نحوه اجرا و ساخت نمای شیشه ای کرتین وال به گونه ای است که دارای دو نوع پروفیل های عمودی و افقی آلومینیومی است. ابتدا پروفیل های عمودی آلومینیومی به نام مولیون را به وسیله براکت های مخصوص به سازه ساختمان متصل می کنند، سپس پروفیل های عمودی که نام آن ها ترنزوم است را توسط لقمه هایی به آن نصب می کنند. از نمای شیشه ای کرتین وال بیشتر برای ساخت و طراحی ویلاهای شیشه ای مورد استفاده قرار می دهند.

جمع بندی

تترافرم بیش از ۳۵ سال سابقه در تولید و واردات محصولات شیشه ای  دیوار پوش شیشه ای و نمای ساختمان دارد. این کمپانی با به کارگیری پیشرفته ترین دستگاه ها و به کارگیری افراد ماهر و متخصص اقدام به تولید و واردات محصولاتی با کیفیت نموده است. همچنین علاوه بر تولید و واردات محصولات خود اقدام به ارائه خدمات مشاوره ای رایگان برای مشتریان خود نموده است. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام و از قیمت ها و دریافت خدمات مشاوره ای با همکاران ما در تترافرم تماس حاصل فرمایید و از راهنمایی های آن ها بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
ابعاد استاندارد شیشه سکوریت

شیشه سکوریت را بدون شک می‌توان حاصل یکی از فناوری‌های نوین بسیار کارآمد در صنعت شیشه دانست. از آنجا که امروزه صنعت طراحی داخلی از شیشه هم برای ایجاد پوشش، هم به عنوان حائل و هم برای زیباسازی ساختمان استفاده می‌کند، شیشه سکوریت اهمیت بالاتری نیز در بازار پیدا کرده است. شیشه‌ های سکوریت انواع […]

ارتفاع استاندارد پارتیشن اداری شیشه ای

پارتیشن شیشه ای برای تقسیم‌بندی فضای اداری و افزایش بهره‌وری از محیط کار یکی از ایده‌آل‌ترین انتخاب‌های کارفرمایان است. شیشه یک متریال عالی برای تقسیم فضاست که علاوه بر تامین نور محیط، می‌تواند جلوه مدرن و جذابی به فضای کار شما اعطا کند. کارفرمایانی که قصد استفاده از پارتیشن شیشه ای را دارند، می‌توانند ارتفاع […]

تنظیم لولا و استوپ درب شیشه ای سکوریت

درب شیشه ای سکوریت، امروزه یکی از پرکاربردترین انواع درب در مصارف خانگی، تجاری و اداری است. استفاده از درب‌های چوبی و فلزی به تدریج در حال کاهش یافتن می‌باشد زیرا ظاهر این نوع درب سنتی‌تر از درب‌های شیشه ای است و زیبایی درب شیشه ای را نیز ندارد. درب‌ های شیشه ای سکوریت، یکی […]

برش شیشه سکوریت در خانه

در دنیای امروز، شاید شیشه بیشتر از هر متریال دیگری در طراحی داخلی ساختمان و کاربری‌های روزمره گوناگون نقش داشته باشد. نه تنها در ساختمان بلکه در صنعت خودرو و جای جای خیابان‌ها هم می‌توانید رد پای پارتیشن شیشه ای را ببینید. ایستگاه‌های اتوبوس، فضاهای تجاری و هر جای دیگری از زندگی انسان، تحت تاثیر […]