پارتیشن تک جداره
از جدیدترین مدل ها در پارتیشن بندی طراحی داخلی، پارتیشن شیشه ای تک جداره است که جزو بهترین انتخاب برای طراحی داخلی نیز به شمار می آید. هدف از بهره گیری پارتیشن برای طراحی، بهینه سازی محیط و تفکیک فضاهای داخلی است. این امر اغلب به منظور حفظ حریم خصوصی افراد در محیط منزل ویا کار مورد استفاده قرار گرفته و گزینه مناسبی برای ایجاد طراحی مدرن می باشد.
پارتیشن تک جداره شیشه ای چیست ؟
کاربرد پارتیشن تک جداره ایده ای منحصر به فرد در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی است و به منظور ایجاد یک فرصت در استفاده کاملا بهینه از همه بخش های محیط انتخاب می شود.
این نوع طراحی با بهره گیری از روش های متفاوتی انجام شده. همچنین پارتیشن های تک جداره از قابلیت نصب در محیط های مسکونی و همچنین برای پارتیشن اداری برخوردار بوده و انرژی بالایی به فضاها می دهد.
نصب پارتیشن تک جداره شیشه ای با ایجاد حریم خصوصی برای افراد و فضاسازی، روشنایی فضا را به خوبی حفظ کرده و در سریع ترین زمان در محیط نصب می شود. همچنین برای ساخت این پارتیشن های تک جداره اغلب از شیشه ها با ضخامت ۸ الی ۱۰ میلی متر استفاده شده و با توجه به ابعاد محیط نصب میگردد.
کاربرد پارتیشن تک جداره
یکی از اصلی ترین کاربردهای پارتیشن تک جداره، در طراحی شیشه های ادارات، دفاتر و شرکت ها بوده و به عنوان نوعی جدا کننده فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از پارتیشن های شیشه ای در فضای اداری می توانید نور و زیبایی را به همراه طراحی مدرن داشته باشید. همچنین پارتیشن تک جداره با شیشه لاکوبل رنگی نیز ترکیب شده و جلوه بی نظیری به محیط می بخشند.
به کار بردن پارتیشن تک جداره در فضاهای مختلف، موجب افزایش نور شده و با توجه به شفافیتی که دارا هستند ، زیبایی فضا را دو چندان می کند. همچنین ایجاد تعامل صحیح در کار گروهی شرکت ها، یکی از اصلی ترین نیاز کار است که با استفاده از پارتیشن های شیشه ای به خوبی انجام می شود ، در گذشته با توجه به وجود دیوارها این امر قابل انجام نبود ولی امروزه با استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره این امر به راحتی به وقوع می پیوندد.
انواع پارتیشن تک جداره
پارتیشن تک جداره دارای انواع مختلفی است و هر یک از انواع آن ها کاربرد به خصوص دارند. در ادامه با انواع پارتیشن تک جداره آشنا می شویم :
- پارتیشن فریم لس
- پارتیشن با فریم آلومینیوم
- پارتیشن فریم دار
- پارتیشن ثابت
- پارتیشن متحرک
پارتیشن فریم لس تک جداره
پارتیشن تک جداره شیشه ای در عین شفافیت احتیاجی به پروفیل عمودی ندارد. نصب پارتیشن فریم لس شیشه ای به گونه ای است که محیط ساده را به یک محیط لاکچری و لوکس تبدیل می کند. همچنین قیمت این مدل پارتیشن نسبت به مدل های دیگر دوجداره و … به صرفه تر بوده و از سازگاری بیشتری با محیط برخوردار می باشد. از طرفی این نوع پارتیشن برای محیط های اداری که نیاز به روشنایی زیادی دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.
پارتیشن با فریم آلومینیوم
پارتیشن تکجداره که دارای فریم آلومینیوم است، احتیاجی به پروفیل عمودی نداشته و با استفاده از پروفیل آلومینیومی نصب میگردد . همچنین نصب این مدل پارتیشن بسیار آسان و سریع بوده و با هزینه ای بسیار مناسب نیز انجام میگردد .
پارتیشن فریم دار شیشه ای
پارتیشن فریم دار نوعی از پارتیشن است که دور شیشه های آن دارای قاب یا فریم از جنس آلومینیوم می باشد. وجود این نوع قاب اطراف شیشه ها از شیشه آن در مقابل ضربه یا فشار محافظت کرده و یکی از بهترین انتخاب ها برای محیط های شلوغ می باشد. همچنین با وجود قاب، از ایجاد آسیب بر روی این شیشه ها به خوبی جلوگیری می شود. از طرفی پارتیشن شیشه ای تک جداره فریم دار، فضای بیشتری را نسبت به پارتیشن فریم لس اشغال کرده و اغلب برای محیط های بزرگتر پیشنهاد می شود.
پارتیشن ثابت شیشه ای
پارتیشن ثابت با استفاده از فریم نصب میشود برای همین امکان جابجایی آن وجود ندارد. همچنین به منظور ساخت پارتیشن های شیشه ای ثابت می توانید از شیشه های سکوریت ، لمینت و انواع شیشه های رنگی استفاده کنید.
پارتیشن متحرک شیشه ای
در پارتیشن اداری متحرک تک جداره بخشی از آن دارای قابلیت جابجایی بوده و به صورت متحرک طراحی و نصب میشود . این مدل از پارتیشن ها اغلب برای محیط هایی که از کمبود فضا برخوردار هستند، مورد استفاده قرار میگیرد و کاربری فضاها را به خوبی افزایش می یابد. به عنوان مثال برای محیط های اداری کوچک می توانید از این پارتیشن شیشه ای استفاده کنید.
ویژگی های پارتیشن شیشه ای تک جداره
این نوع پارتیشن تکجداره ویژگی های بسیاری دارد. در ادامه، به معرفی برخی از ویژگی های پارتیشن تک جداره می پردازیم :
- شیشه ای که برای ساخت پارتیشن تک جداره استفاده می شود ، بیشتر از نوع شیشه سکوریت بوده و از مقاومت بالایی در مقابل ضربه یا فشار برخوردار است . بنابراین این امر از شکستن یا آسیب دیدن شیشه به خوبی جلوگیری می کند.
- برای ساخت پارتیشن های شیشه ای از شیشه های گوناگونی مانند سندبلاست ، مات ، طرح دار و … استفاده می شود که با تمام سلیقه ها سازگار اند.
- اجرا و نصب پارتیشن نیاز به صرف زمان کمتری نسبت به نصب یا ساخت دیوار گچی داشته و به سرعت اجرا و نصب می شود.
- استفاده از پارتیشن شیشه ای تک جداره سبب بزرگتر نشان دادن محیط شده و انتخاب بسیار مناسبی برای فضای کوچک است.
- قیمت این مدل پارتیشن کمتر از پارتیشن دوجداره است ، و برای محیط های زیادی مورد استفاده قرار می گیرد.
- به منظور نصب پارتیشن تک جداره ، اغلب از انواع پروفیل آلومینیومی به شکل افقی و عمودی استفاده شده و مقاومت شیشه نصب شده را افزایش می دهد.
- همچنین پارتیشن های شیشه ای تک جداره باعث کاهش آلودگی صوتی ، روشن سازی فضا نیز میشوند.
قیمت و هزینه نصب پارتیشن تک جداره شیشه ای
قیمت پارتیشن تک جداره شیشه ای غالبا متناسب با ابعاد محل نصب مشخص میشود و در هنگام نصب تعیین میگردد . همچنین نوع شیشه و ضخامت آن نیز بر قیمت گذاری موثر بوده و پس از بازدید کارشناسان تترافرم مشخص می شود. گزینه بعدی یراق آلات و پروفیل پارتیشن شیشه ای است که برای ساخت پارتیشن مورد استفاده قرار می گیرد.
به عنوان مثال قیمت پارتیشن فریم دار با پارتیشن فریم لس متفاوت بوده و بر روی قیمت نصب نیز موثر است . بنابراین قیمت پارتیشن تک جداره به صورت دقیق قابل بیان نبوده و با توجه به ابعاد، ضخامت و نوسانات ارزی متفاوت می باشد .
خرید پارتیشن تک جداره شیشه ای
هنگام خرید پارتیشن شیشه ای تکجداره، باید به نکات زیر توجه فرمایید:
- بررسی خصوصیات و ابعاد محیط : برای خرید پارتیشن تک جداره، در مرحله اول باید پیش از انتخاب نوع پارتیشن ، ظرفیت و نوع محیط خود را بررسی کنید چرا که با شناخت محیط می توانید پارتیشن مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب کنید . اگر به این امر توجه نکرده و پارتیشن نا مناسبی انتخاب کنید، خرید شما با مشکل مواجه شده و موجب ضرر شما نیز می شود. از طرفی به منظور دستیابی به نتیجه بهتر است شرایط و فضاهای خود را مورد ارزیابی قرار داده و سپس پارتیشن مناسب را انتخاب کنید.
- مشخص کردن هدف های اصلی خود از تفکیک سازی فضا : اصلی ترین نکته ای که برای انتخاب پارتیشن تک جداره شیشه ای باید درنظر بگیرید ، تعیین هدف شما از پارتیشن بندی محیط مدنظرتان است که دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد. هر مدل طراحی پارتیشن بندی، دارای قابلیت گوناگونی برای فضا موردنظرتان بوده و متناسب با نوع فضا مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایای پارتیشن تک جداره شیشه ای
- زیبایی ظاهری
- افزایش دسترسی بین فضاهای موجود
- قیمت پایین و مقرون به صرفه
- قابلیت حمل و نقل آسان
- باز و بسته شدن و نصب آسان
- ایجاد حریم خصوصی مخصوص جلسات و کارمندان
- کاهش میزان سر و صدای محیط
- حفظ پرستیژ و کلاس دفتر و محیط کاری
معایب پارتیشن تک جداره شیشه ای
- عدم نصب یا انتخاب صحیح، باعث شلوغ تر شدن فضا می شود
- کاهش کارایی برخی از محیط های اداری در صورت انتخاب نادرست نوع پارتیشن .