نحوه نصب پارتیشن شیشه ای

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

5 دقیقه

فهرست

مراحل نصب پارتیشن شیشه ای چیست؟ {قدم به قدم با نصاب حرفه ای}

نحوه نصب پارتیشن شیشه ای

فهرست

نویسنده : admin

پارتیشن شیشه ای امروزه یکی از بهترین انواع پارتیشن برای فضاهای اداری است. مزایای کم‌نظیر این نوع پارتیشن نسبت به سایر روش‌های پارتیشن‌بندی مانند پارتیشن آلومینیومی، چوبی یا تیغه‌های دیوار، باعث شده بسیاری از کارفرمایان برای رسیدن به فضای اداری مطلوب خود، از پارتیشن شیشه ای بهره ببرند. زیبایی، بزرگتر نشان دادن فضا، خاصیت عایق حرارتی و صوتی و البته عدم نیاز به مصالح مرطوب مانند سیمان و گچ را می‌توان از مهم‌ترین مزایای این نوع پارتیشن دانست.

سوالی که در مورد این نوع پارتیشن ذهن اغلب مشتریان را درگیر می‌کند، نحوه نصب آن است. به همین دلیل، در این مقاله قصد داریم به بررسی نحوه نصب پارتیشن شیشه ای بپردازیم. از آنجا که کم و کیف نصب پارتیشن شیشه ای برای فضاهای اداری بسیار مهم است، مطالعه این مقاله از وبسایت تترافرم می‌تواند برای آن دسته از کارفرمایانی که قصد اجرای پارتیشن شیشه ای را دارند مفید باشند.

نکات قبل از نصب پارتیشن شیشه ای

پیش از آن که پروسه نصب پارتیشن‌ ها آغاز شود، باید در مورد برخی از نکات اطلاعات بیشتری کسب کنید. برخی از مسائلی که قبل از شروع پروسه نصب پارتیشن شیشه ای باید بررسی کنید عبارت‌اند از :

روش اجرای پارتیشن

  1. ارتفاع پارتیشن‌ ها : یکی از قابلیت‌های پارتیشن شیشه ای این است که برای پارتیشن‌بندی فضا الزاما نباید شیشه‌ها تا سقف کار شوند. می‌توان ارتفاع کمتری نیز در نظر گرفت و به جای ساخت دیوار شیشه ای تا سقف فضا، تا ارتفاع کمتری را با شیشه پارتیشن‌بندی کرد. ارتفاع شیشه روی نوع پروفیل‌ ها و یراق‌ آلاتی که برای پارتیشن‌های خود نیاز دارید نیز موثر خواهد بود. به همین دلیل، پیش از شروع فرآیند پارتیشن‌بندی، باید در مورد ارتفاع شیشه‌ها تصمیم‌گیری نمایید.
  2. روش اجرای پارتیشن : قابلیت‌های متنوع پارتیشن‌های شیشه‌ای محدود به نوع و رنگ شیشه‌ها نیست بلکه انواع مختلفی از روش‌های اجرای پارتیشن نیز وجود دارد. دو روش پارتیشن‌بندی فریم‌لس و فریم‌دار برای نصب پارتیشن اداری به کار گرفته می‌شود که روش فریم‌لس، پارتیشن‌های زیباتری برای شما به ارمغان می‌آورد اما مقاومت شیشه‌ها در پارتیشن فریم‌دار به مراتب بیشتر است.
  3. نوع شیشه‌ ها : فرقی ندارد که اولویت شما قیمت است یا کیفیت. به هر حال باید نوع شیشه مدنظر خود را انتخاب کنید. در دنیای پارتیشن‌های شیشه ای با انواع متفاوتی از شیشه‌ها روبه‌رو هستید که هر کدام هم از نظر ظاهری و هم از نظر قیمت، خواص متفاوتی دارند. هنگام انتخاب نوع شیشه، باید ۳ ویژگی آن را انتخاب کنید :
  • تعداد جداره‌ ها : بسته به نیاز و سلیقه خود، می‌توانید از پارتیشن شیشه ای دو جداره یا تک جداره استفاده کنید. پارتیشن دو جداره برای حفظ حرارت و عایق‌بندی صدا از نوع تک‌جداره بهتر است اما از نظر قیمت نیز، هزینه بیشتری روی دست شما قرار خواهد داد.
  • طرح و رنگ شیشه : شیشه‌ها برای پارتیشن شیشه ای می‌توانند مات، شفاف، بدون رنگ یا رنگی باشند. خود شیشه‌های رنگی خود می‌توانند درخشان باشند یا رنگ ماتی داشته باشند. انتخاب دقیق رنگ شیشه و طرح روی آن بر عهده شماست. می‌توانید لوگو شرکتتان یا هر نقش دلخواهی را روی شیشه‌ها کار کنید تا شخصی‌سازی شیشه‌ها را بهتر انجام دهید.
  • جنس شیشه‌ ها : امروزه برای پارتیشن شیشه ای دیگر از شیشه معمولی استفاده نمی‌شود بلکه با رواج جایگزین‌های مناسبی نظیر شیشه سکوریت و شیشه لمینت که هم از نظر مقاومت و هم از نظر ایمنی بسیار بهتر از شیشه سکوریت هستند، از این نوع شیشه برای ساخت دیوارها و پارتیشن‌ های شیشه‌ ای بهره برده می‌شود. شیشه لمینت و شیشه سکوریت از نظر مقاومت، تفاوت دارند و ایمنی شیشه لمینت از شیشه سکوریت بیشتر است. در مقابل، قیمت شیشه سکوریت از شیشه لمینت بیشتر می‌باشد که این مسئله، شما را مثل همیشه به دوراهی کیفیت – قیمت می‌رساند.

جنس شیشه‌ های بکار رفته در پارتیشن شیشه ای

خوشبختانه تترافرم با تولید تمام انواع شیشه‌ هایی که در مورد آن بحث کردیم، تنوع محصولات بالایی را در مقابل شما قرار می‌دهد. نصب پارتیشن شیشه ای انتخابی شما توسط نصاب پارتیشن شیشه ای با دقت، ظرافت و البته سرعت بالا انجام می‌شود تا در کمترین زمان، شما صاحب بهترین پارتیشن شیشه ای مدنظرتان شوید!

۶ مرحله نصب پارتیشن شیشه ای

برای آن که یک پارتیشن شیشه ای در نهایت زیبایی تولید، نصب و اجرا شود باید مراحل متعددی طی شود. در ادامه، مراحل نصب پارتیشن شیشه ای را بیان خواهیم نمود :

  1. اندازه‌ گیری و نقشه‌ برداری : فاز طراحی، مهم‌ترین فاز هر پروژه عمرانی است. پارتیشن اداری نیز از این قاعده مستثنی نیست و نیاز به نقشه‌برداری و اندازه‌گیری دارد. در اولین مرحله از نصب پارتیشن شیشه ای، استادکاران و کارشناسان تترافرم با مراجعه حضوری به فضای اداره شما، نقشه‌های مختلف پیشنهادی از سوی شما را بررسی می‌کنند و با شناسایی نیازهای شما و تطبیق آن با شرایط کار، بهترین نقشه را به شما پیشنهاد می‌کنند. پس از تایید شما به عنوان کارفرما، اندازه‌گیری‌ها به صورت دقیق محاسبه شده و میزان شیشه مورد نیاز، به دست می‌آید.
  2. برآورد هزینه : پس از آن که میزان شیشه مورد نیاز محاسبه شد، مطابق با قیمت پارتیشن شیشه ای، هزینه کل کار تعیین شده و به شما اعلام می‌گردد. هزینه کل پارتیشن‌بندی فضای اداری شما شامل هزینه شیشه، قیمت یراق‌آلات، هزینه حمل و نقل و هزینه نصب پارتیشن شیشه ای می‌باشد. پس از برآورد هزینه‌ها و تایید شما، شیشه‌ها توسط تترافرم تولید شده و برش می‌خورند و برای اجرا به فضای مورد نظر شما رسانده می‌شوند.
  3. زیرسازی : اکنون که شیشه‌ها و یراق‌آلات به محل پروژه رسیده‌اند، وارد فاز نصب پارتیشن‌ها می‌شویم. مراحل نصب پارتیشن شیشه ای خود دارای ۴ گام اصلی است. گام اول، زیرسازی سطوح است. هر جایی که قرار است اتصالات نصب شوند باید از نظر جنس زیرساخت و میزان تحمل بار بهینه‌سازی شود. دیوارها، کف و سقف (در صورت نیاز) بازبینی شده و در صورت نیاز، مرمت می‌شوند. معمولا فضاهای مسکونی و اداری نیاز به مرمت جدی ندارند و می‌توانند میزبان یراق‌آلات پارتیشن شیشه ای باشند.
  4. نصب پانل‌ های شیشه ای : پانل‌های شیشه یا همان قطعات شیشه سازنده پارتیشن، بعد از زیرسازی نصب شده و به وسیله ترازهای لیزری مورد بررسی قرار می‌گیرند. هرگونه ناترازی در این مرحله می‌تواند کیفیت کلی کار را به طرز محسوسی کاهش دهد. از این رو، این مرحله از نصب پارتیشن شیشه ای دارای اهمیت بالایی می‌باشد. بسته به اینکه از پارتیشن شیشه ای تک جداره استفاده می‌کنید یا دو جداره، این مرحله نیاز به صرف وقت متفاوتی خواهد بود. طبیعتا پارتیشن دو جداره نصب نسبتا سخت‌تری دارد و همین موضوع، می‌تواند زمان نصب پارتیشن شیشه ای را تغییر دهد.
  5. اتصالات نگهدارنده : در مرحله قبل، پانل‌های شیشه‌ای را در محل خود قرار دادیم. اکنون باید به مراحل سفت‌کاری و محکم‌سازی شیشه‌ها بپردازیم. در این مرحله، بسته به این که نصب پارتیشن شیشه ای ثابت در حال انجام است یا متحرک، اتصالات در محل خود قرار می‌گیرند تا نیرو و لنگر ناشی از شیشه‌ها را کنترل کنند. معمولا برای شیشه‌هایی که در محل خود ثابت هستند (پارتیشن شیشه ای ثابت) از اتصالات U شکل و برای شیشه‌های متحرک مانند درب کشویی شیشه ای و پارتیشن متحرک از اتصالات اسپایدری استفاده می‌شود.
  6. نصب پرشر پلیت : آخرین مرحله نصب پارتیشن شیشه ای، نصب پرشرپلیت‌هاست. از آنجا که یراق‌آلات و اتصالات پارتیشن شیشه ای همه از جنس فلز هستند و ارتباط فلز و شیشه به دلایلی همچون ضریب انبساط این دو و سختی آنها می‌تواند کمی خطرناک باشد، یک واسطه بین یراق فلزی و شیشه قرار داده می‌شود تا علاوه بر برقراری اتصال بین شیشه و فلز، مشکلات آن را نیز برطرف کرده باشیم. پرشرپلیت‌ها، قطعاتی از جنس پلاستیک هستند که با محکم‌سازی شیشه‌ها و ایمن‌سازی بیشتر آن، در مواقعی که بار اضافه‌ای به شیشه وارد می‌شود (به عنوان مثال هنگام زلزله یا تندبادها) از شیشه در برابر سقوط و بر هم خوردن تعادل آن جلوگیری می‌نماید.

نصب پرشر پلیت پارتیشن شیشه ای

نصب پارتیشن شیشه ای چقدر طول می‌کشد؟

با توجه به آنچه گفتیم، پارتیشن شیشه‌ای بسته به اینکه از چه نوعی باشد و در چه فضایی قرار باشد نصب شود، ممکن است مدت زمان نصب متفاوتی داشته باشد. اگر بخواهید یک دیوایدر شیشه ای ساده برای فضای حمام یا بخشی از منزل خود نصب کنید، طبیعتا زمان بسیار کمتری نسبت به نصب پارتیشن شیشه ای برای یک اداره نیاز خواهید داشت. با توجه به این موضوع، اگر بخواهیم یک مدت زمان تقریبی برای نصب پارتیشن شیشه ای ارائه دهیم، حدود ۲ روز تا ۲ هفته خواهد بود که باز هم اگر با یک فضای اداری بسیار بزرگ مواجه باشیم، امکان دارد مدت زمان نصب پارتیشن شیشه ای به بیش از ۲ هفته نیز برسد.

جمع‌ بندی

در این مقاله، در مورد مراحل نصب پارتیشن شیشه ای توضیحاتی را ارائه دادیم که به کمک این توضیحات، دیدگاه بهتری در مورد نحوه نصب پارتیشن شیشه ای برای شما به وجود بیاید. با استفاده از اطلاعات این مقاله، شما اکنون می‌دانید که برای نصب پارتیشن‌ها چه مقدار زمان نیاز است و چه مراحلی باید طی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
ابعاد استاندارد شیشه سکوریت

شیشه سکوریت را بدون شک می‌توان حاصل یکی از فناوری‌های نوین بسیار کارآمد در صنعت شیشه دانست. از آنجا که امروزه صنعت طراحی داخلی از شیشه هم برای ایجاد پوشش، هم به عنوان حائل و هم برای زیباسازی ساختمان استفاده می‌کند، شیشه سکوریت اهمیت بالاتری نیز در بازار پیدا کرده است. شیشه‌ های سکوریت انواع […]

ارتفاع استاندارد پارتیشن اداری شیشه ای

پارتیشن شیشه ای برای تقسیم‌بندی فضای اداری و افزایش بهره‌وری از محیط کار یکی از ایده‌آل‌ترین انتخاب‌های کارفرمایان است. شیشه یک متریال عالی برای تقسیم فضاست که علاوه بر تامین نور محیط، می‌تواند جلوه مدرن و جذابی به فضای کار شما اعطا کند. کارفرمایانی که قصد استفاده از پارتیشن شیشه ای را دارند، می‌توانند ارتفاع […]

تنظیم لولا و استوپ درب شیشه ای سکوریت

درب شیشه ای سکوریت، امروزه یکی از پرکاربردترین انواع درب در مصارف خانگی، تجاری و اداری است. استفاده از درب‌های چوبی و فلزی به تدریج در حال کاهش یافتن می‌باشد زیرا ظاهر این نوع درب سنتی‌تر از درب‌های شیشه ای است و زیبایی درب شیشه ای را نیز ندارد. درب‌ های شیشه ای سکوریت، یکی […]

برش شیشه سکوریت در خانه

در دنیای امروز، شاید شیشه بیشتر از هر متریال دیگری در طراحی داخلی ساختمان و کاربری‌های روزمره گوناگون نقش داشته باشد. نه تنها در ساختمان بلکه در صنعت خودرو و جای جای خیابان‌ها هم می‌توانید رد پای پارتیشن شیشه ای را ببینید. ایستگاه‌های اتوبوس، فضاهای تجاری و هر جای دیگری از زندگی انسان، تحت تاثیر […]