جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

3

فهرست

بررسی جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای

جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای

فهرست

نویسنده : admin

درب شیشه ای یکی از مهم‌ترین المان‌های ساخته شده از شیشه است که در صنعت ساختمان امروز کاربردهای گسترده‌ای دارد. ظاهر شیک این نوع درب در کنار طراحی کاربردی و متناسب با نیازهای کاربران باعث شده این نوع درب را در بسیاری از فضاهای تجاری، اداری و حتی خانگی ببینیم. مثل هر صنعت دیگری، افزایش استفاده از این محصول مقدمه‌ای برای ایجاد تنوع در انواع آن شده است.

در این مقاله قصد داریم به بررسی جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای بپردازیم و انواع درب شیشه ای را از نظر نوع شیشه سازنده آنها مورد بررسی قرار دهیم. مطالعه این مقاله می‌تواند شما را با جدیدترین انواع شیشه که برای تولید درب به کار گرفته می‌شوند آشنا کند. بنابراین، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای

انواع درب شیشه ای

پیش از آن که به بررسی جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای بپردازیم، بهتر است به صورت خلاصه با انواع پرکاربرد درب شیشه ای آشنا شویم. امروزه به دلیل گسترش استفاده از این نوع درب، انواع مختلفی از آن را در فضاهای مختلف مشاهده می‌کنیم که برخی از مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

  • درب شیشه ای لولایی: ساده‌ترین نوع درب شیشه ای که ساختاری مشابه با درب‌های قدیمی داشته و از لولا برای ایجاد حرکت به صورت دایره‌ای استفاده می‌کند.
  • درب شیشه ای ریلی دستی: این نوع درب دارای حرکت خطی بوده و برای جابجایی به یک بستر ریلی و البته دستگیره نیاز دارد. نصب درب شیشه ای ریلی به یراق‌آلات و تجهیزات بیشتری نیاز دارد. 
  • درب شیشه ای کشویی اتوماتیک: مکانیزم حرکتی این نوع درب مشابه با درب‌های ریلی دستی است با این تفاوت که نیازی به اعمال نیروی انسان برای باز شدن ندارد و این کار را به وسیله مدارهای برقی و موتورهای مکانیکی انجام می‌دهد.

هر یک از انواع درب شیشه ای را می‌توانیم با انواع متفاوتی از شیشه تولید کنیم. انتخاب شیشه درب به عوامل مختلفی از جمله بودجه و سلیقه کارفرما و ساختار و کاربرد محیط نصب درب دارد. در بخش بعدی به بررسی انواع شیشه مورد استفاده برای درب شیشه ای خواهیم پرداخت.

جنس شیشه درب های شیشه ای

بررسی جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای

اکنون که با انواع درب شیشه ای آشنا شدیم، می‌توانیم به سراغ بررسی جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای بپردازیم. شیشه‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم از نظر قیمت، خواص ظاهری و مقاومت در برابر ضربه دارای تفاوت هستند که این موارد را برای هر نوع شیشه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

شیشه سکوریت

اگر به دنبال یک نقطه عطف برای صنعت پارتیشن شیشه ای و  شیشه ساختمانی در قرن جدید باشیم، بدون شک عرضه شیشه سکوریت به بازار می‌تواند یک گزینه قابل بررسی باشد. شیشه سکوریت، نوع خاصی از شیشه‌های ساختمانی است که سعی کرده مهم‌ترین عیب ساختاری شیشه یعنی شکنندگی بالای آن را از بین ببرد. به دلیل شیوه تولید خاص و متفاوت این نوع شیشه، مقاومت آن نسبت به شیشه‌های قدیمی تا ۷ برابر بیشتر اندازه‌گیری می‌شود. این مقاومت هم در برابر ضربه و هم در برابر فشار قابل مشاهده است و می‌تواند تفاوت قابل لمسی بین شیشه‌های قدیمی و جدید به نمایش بگذارد.

خاصیت دیگر شیشه سکوریت این است که حتی اگر در اثر یک نیروی شدید مقاومت خود را از دست بدهد و دچار شکستگی شود، قطعات ناشی از شکستگی آن مانند شیشه‌های معمولی تیز و برنده نیستند و لبه‌های گردی دارند. به همین دلیل است که نام این نوع شیشه از سکوریت به معنای امن الگوبرداری می‌کند. شیشه سکوریت یکی از پرکاربردترین انواع شیشه برای درب شیشه ای است که به دلیل داشتن قیمت مناسب و مقاومت بالا، انتخاب خوبی برای تولید درب شیشه ای اقتصادی خواهد بود.   

شیشه لمینت

اگر دو لایه شیشه سکوریت را به وسیله یک غشای پلاستیکی چسبناک به همدیگر بچسبانیم، حاصل آن تولید شیشه لمینت خواهد بود. شیشه لمینت مقاومت به مراتب بالاتری در مقایسه با شیشه سکوریت دارد. مقاومت این نوع شیشه آنقدر زیاد است که گاهی از آن به عنوان شیشه نشکن یا ضد گلوله نیز نام برده می‌شود. خاصیت شگفت‌انگیز دیگر این نوع شیشه این است که به دلیل استفاده از غشای پلاستیکی، در صورت ایجاد یک برخورد شدید، شیشه دچار فروپاشی نمی‌شود و فقط ترک‌های ریز و متعددی برمی‌دارد. 

به دلیل امنیت بالا و غیر قابل نفوذ بودن این نوع شیشه، برای مکان‌هایی نظیر بانک و طلافروشی‌ها که امنیت در آنها از اهمیت بالایی برخوردار است از شیشه لمینت می‌توان برای هر یک از انواع درب شیشه ای استفاده کرد. طبیعتا قیمت شیشه لمینت به دلیل مقاومت بیشتر در مقایسه با شیشه سکوریت بیشتر خواهد بود.

جنس درب های شیشه ای

شیشه لاکوبل

دیزاینرهای فضاهای تجاری برای جلب توجه بیشتر و ایجاد یک پالت رنگی جذاب در محیط باید از رنگ‌های هماهنگ اما متعددی بهره ببرند. شیشه لاکوبل یا شیشه رنگی درخشان، به دیزاینرها امکان به کارگیری رنگ در ساختار شیشه را می‌دهد. این نوع شیشه با اکسیدهای فلزی رنگارنگ ترکیب شده و می‌تواند در رنگ دلخواه شما تولید شود. در نظر داشته باشید که مقاومت شیشه لاکوبل به اندازه شیشه سکوریت است و رنگ‌بندی متنوع آن به شما امکان ایجاد دیزاین‌های متنوع را می‌دهد. به علاوه، شیشه لاکوبل در کنترل میزان نور ورودی به یک فضا نیز کاربردی است.

شیشه رفلکس

یکی از انواع نسبتا قدیمی شیشه که برای تولید درب و پنجره شیشه ای نیز به کار گرفته می‌شود، شیشه رفلکس است. خاصیت این نوع شیشه، آینه‌ای بودن آن در معرض نور می‌باشد. به بیان بهتر، شیشه رفلکس در طول روز که نور از سمت بیرون فضا به سمت داخل می‌تابد، مانند آینه عمل کرده و ساختار خصوصی فضا را حفظ می‌کند. البته باید در نظر داشته باشید که این نوع شیشه در طول شب خاصیت معکوس دارد و از داخل به صورت آینه‌ای و از بیرون به شکل شیشه شفاف دیده می‌شود.

شیشه بافت

به هر نوع شیشه‌ای می‌توانید به وسیله برچسب‌های مات موجود در بازار بافت بدهید اما برخی از انواع شیشه با یک بافت مشخص تولید می‌شود. شیشه‌های بافت در ایجاد حریم خصوصی تاثیر مناسبی دارند و می‌توانند در عین عبور دادن نور، تصویر را تا حد بالایی تار کرده و از این طریق به شما در ایجاد یک فضای شخصی و غیر قابل رویت کمک کند. از این نوع شیشه هم برای درب شیشه ای و هم برای اجرای کابین دوش شیشه ای استفاده می‌شود. 

جمع‌بندی

شیشه‌های متفاوتی در تولید انواع درب شیشه ای به کار گرفته می‌شوند که هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. در این مقاله به بررسی جنس شیشه بکار رفته در درب های شیشه ای پرداختیم و ۵ نوع شیشه پرکاربرد در صنعت تولید درب شیشه ای را معرفی کردیم. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
شیشه رنگی بین کاینت

یک انتخاب محبوب برای طراحی آشپزخانه‌های امروزی شیشه رنگی بین کابینت است. این شیشه‌ها در مدل‌های ساده، لاکوبل، چاپی و سکوریت ساخته می‌شوند. هر مدل ویژگی خاصی دارد و می‌تواند ظاهر آشپزخانه را تغییر دهد. در این مقاله مدل‌های مختلف شیشه دکوراتیو آشپزخانه، روش‌های نصب، قیمت‌ها و نکات کاربردی انتخاب را معرفی کرده‌ایم. شما با […]

سایلنت روم

در دنیای شلوغ امروز، تمرکز در محیط‌های کاری به یک چالش جدی تبدیل شده است. سایلنت روم پاسخ تخصصی به این چالش است. این اتاق‌ها با طراحی آکوستیک پیشرفته، امکان تمرکز، استراحت و انجام جلسات خصوصی را بدون مزاحمت فراهم می‌کنند. از انتخاب بهترین ابعاد گرفته تا متریال مناسب برای عایق صوت، در این مقاله […]

شیشه ساتینا

شیشه ساتینا یکی از بهترین انتخاب‌ها در طراحی دکورهای امروزی است. کاربرد شیشه ساتینا در بخش‌های مختلفی از ساختمان مثل درب‌ها، پنجره‌ها، حمام، نرده‌ها و ظروف دکوری گسترش یافته است. این نوع شیشه، هم ظاهر مدرن دارد، هم به حفظ نور طبیعی کمک می‌کند و هم حریم خصوصی را حفظ می‌کند. اگر در حال ساخت […]

پانل های کف شیشه ای

اگر به‌دنبال راهی برای ایجاد طراحی داخلی متفاوت و مدرن در خانه یا محل کار خود هستید، آشنایی با کاربرد پنل کف شیشه ای می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد. این پنل‌ها با بهره‌گیری از فناوری‌های به‌روز و استفاده از متریال مقاومی مانند پنل شیشه‌ای نشکن تولید می‌شوند و جلوه‌ای چشمگیر به فضا می‌بخشند. در این مقاله […]