دکوراسیون کابین حمام

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

5 دقیقه

فهرست

دکوراسیون حمام های مدرن (انواع دیزاین، تجهیزات)

دکوراسیون کابین حمام

فهرست

نویسنده : admin

حمام یکی از کلیدی‌ترین بخش‌های منزل در طراحی داخلی است. فضایی به نسبت کوچک و ساده که جای کار زیادی دارد و می‌تواند یک طراحی معمولی و خسته‌کننده یا دکوراسیونی زیبا، ساده و در عین حال کم‌هزینه داشته باشد. امروزه طراحان داخلی روی فضای حمام تاکید زیادی دارند زیرا یک خانه مدرن با یک حمام غیرمدرن و معمولی جلوه خود را به صورت کامل از دست می‌دهد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی دکوراسیون حمامهای مدرن بپردازیم و آنچه که فضای حمام را زیباتر و کاربردی‌تر می‌کند بشناسیم. مطالعه این مقاله برای آن دسته از افرادی که قصد دارند حمامهای خوش رنگ و لعابی بسازند و سال‌ها از بودن در فضای حمام لذت ببرند مفید خواهد بود. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، پیشنهاد می‌;کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

طراحی دکوراسیون حمام

احتمالا شما هم با مقایسه ظاهر و سر و شکل حمام‌های مدرن و مقایسه آن با فضای حمام‌های قدیمی به این نتیجه رسیده باشید که امروزه در طراحی دکوراسیون حمامهای مدرن، استفاده از چند جز ضروری نظیر دوش و قفسه لوازم بهداشتی تنها نکته مدنظر طراح نیست؛ بلکه طراحان امروزی به ساخت فضای حمام با استفاده از اکسسوری‌ها و لوازم کارآمد و زیبا نیز توجه می‌کنند. به بیان بهتر، امروزه هدف طراحی فضای حمام صرفا رفع نیازها نیست بلکه ساخت فضایی زیبا و دلنشین است که نه تنها کاربردی باشد بلکه از نظر زیبایی‌شناختی نیز حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

در سال‌های اخیر سبک‌های طراحی داخلی فضای حمام ایده‌های مختلفی برای بهبود نمای فضای حمام ارائه داده‌اند که سبک طراحی مینیمال به دلیل سادگی، زیبایی و البته کم‌هزینه‌تر بودن بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. طراحی فضای حمام با هر میزان بودجه‌ای امکان‌پذیر است. در واقع با بودجه کمتر، شما مجبور به خرید متریال‌های ارزان خواهید بود اما باز هم می‌توانید ظاهر یک فضای مدرن را با هزینه اقتصادی نیز بسازید.

دکوراسیون حمام کوچک

فضای حمام در خانه‌های امروزی چندان فضای وسیع و با مساحت بالایی محسوب نمی‌شود. همزمان با اینکه فضاهای مسکونی به صورت کلی در متراژهای کمتری نسبت به گذشته ساخته می‌شوند، فضای حمام نیز کوچک شده است تا جایی که امروزه حمام‌های مدرن در فضای کمتر از یک متر مربع هم ساخته می‌شود.

با این وجود، طراحی حمام کوچک نیز نکات خاص خود را دارد که با رعایت آن می‌توانید فضای حمام خود را زیباتر و کاربردی‌تر از قبل بسازید. در ادامه به برخی از این نکات اشاره خواهیم کرد.

  1. نورپردازی: فضای حمام هم مانند هر فضایی نیاز به نورپردازی دارد. در فضای حمام نیز اولویت با این است که از طریق یک پنجره کوچک بتوانید نور طبیعی را مهمان فضا کنید اما اگر به هر دلیلی امکان دسترسی به نور طبیعی را نداشتید، امروزه انواع لامپ‌های کوچک و کم‌مصرفی وجود دارند که بتوانند فضای حمام شما را با نور مصنوعی نورپردازی کنند.
  2. قفسه‌بندی: دکوراسیون حمامهای مدرن با هر متراژی نیاز به قفسه‌بندی دارد. در فضاهای کوچک، طبیعتا باید از قفسه‌های کوچک‌تر استفاده کنید تا زیاد دست و پاگیر کاربر فضای حمام نباشد. بسته به رنگ‌بندی فضا می‌توانید از قفسه‌های مختلف طرح چوبی، فلزی و پلاستیکی استفاده کنید که هر کدام مزایای خاص خود را دارند. در صورتی که امکان طراحی قفسه به صورت توکار را داشته باشید نیز می‌توانید این کار را انجام دهید زیرا قفسه توکار به افزایش فضای قابل استفاده حمام کمک می‌کند.
  3. استفاده از کاشی‌های بزرگ: در صورتی که برای فضای یک حمام کوچک از کاشی‌های کوچک استفاده کنید، فضا کوچک‌تر از حالت عادی به نظر خواهد رسید. برای اینکه حمام بزرگتر و دلبازتری را بسازید، توصیه می‌شود از قطعات کاشی بزرگ استفاده کنید. امروزه کاشی‌های حمام تنوع اندازه و طرح و رنگ بالایی دارند که به شما قابلیت ساخت نماهای مدرن‌تر و جذاب‌تری را اعطا می‌کنند.

دکوراسیون حمام های جذاب

دکوراسیون حمامهای مدرن

در طراحی فضای حمام مدرن، نکات زیادی وجود دارند که می‌توانند به زیباتر شدن فضای حمام کمک کنند. تاکید سبک معماری مدرن بر روی المان‌های ساده با طرح‌های خلوت، استفاده از تمام اجزای ضروری و تلاش برای نورپردازی مناسب است. در این راستا می‌توان به موارد زیر برای بهبود ظاهر فضای حمام اشاره نمود:

  1. نورپردازی مناسب: همانطور که در قسمت قبل گفتیم، دکوراسیون مدرن سعی می‌کند حتی‌الامکان از نور طبیعی برای روشنایی محیط حمام کمک بگیرد اما در صورتی که امکان استفاده از نور طبیعی میسر نباشد می‌توان از نور مصنوعی نیز برای دکوراسیون حمامهای مدرن کمک گرفت. برای زیباسازی بیشتر فضا، امروزه اغلب از نورهای مخفی کمک گرفته می‌شود اما اگر این سبک نور به سلیقه شما نزدیک نیست، می‌توانید از لامپ‌های معمولی هم استفاده کنید.
  2. طراحی و ساخت پارتیشن شیشه ای: شیشه ساختمانی یکی از مهم‌ترین اجزای طراحی داخلی فضاهای مسکونی و اداری به شمار می‌رود. از شیشه در ساخت پارتیشن، کابین دوش و دیوایدرهای شیشه ای استفاده می‌شود. بیشترین کاربرد شیشه در فضای حمام زمانی است که فضای سرویس بهداشتی (حمام و دستشویی) مشترک باشد. در این صورت از کابین دوش حمام یا دیوایدر شیشه‌ای برای جلوگیری از خیس شدن تمام محیط سرویس بهداشتی حین استحمام کمک گرفته می‌شود.

شیشه‌های ساختمانی امروزه معمولا از نوع شیشه سکوریت هستند که مقاومت آنها تا ۷ برابر بیشتر از شیشه‌های قدیمی است. به دلیل همین مقاومت بالا، شیشه پارتیشن حمام نسبت به نوسانات دمایی و ضربات احتمالی کاملا مقاوم خواهد بود. شیشه‌های ساختمانی مخصوص حمام با طرح‌ها و رنگ‌های متفاوتی تولید می‌شوند که بسته به سلیقه خود می‌توانید هر طرحی را انتخاب کنید.

  1. شیرآلات با کیفیت بالا: برخلاف پارتیشن و وان، شیرآلات یکی از اجزای ضروری دکوراسیون حمامهای مدرن هستند که بدون آنها، فضای حمام دارای نقص جدی خواهد بود. در صورتی که از بودجه بالایی برای حمام برخوردار باشید، می‌توانید به سراغ شیرآلات مدرن حمام یعنی شیرآلاتی که دارای نورپردازی هستند و نوع خروجی آب آنها کارآمدتر است استفاده کنید. به هر حال، توصیه می‌شود در مورد شیرآلات کیفیت را فدای زیبایی نکنید و از شیرآلات بادوام و کارآمد استفاده نمایید.
  2. سیستم تهویه مناسب: یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر فضایی از منزل، تهویه مناسب آن است. تهویه در فضای حمام اهمیت دوچندان دارد زیرا محیط حمام همواره با رطوبت درگیر است و در نبود تهویه مناسب، به سرعت بوی نم می‌گیرد و اتمسفر آزاردهنده‌ای برای اعضای منزل به وجود می‌آورد. به منظور تهویه بهتر فضا می‌توانید با یک پنجره هم نور و هم تهویه را تامین کنید و در صورتی که نمی‌توانید از پنجره استفاده کنید، می‌توانید از فن و سیستم‌های تهویه کمک بگیرید.
  3. استفاده از کفپوش باکیفیت: کفپوش‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های دکوراسیون حمامهای مدرن هستند. استفاده از کفپوش باکیفیت علاوه بر زیباسازی بیشتر فضا، نیاز شما به تعمیرات این بخش از حمام را نیز کاهش می‌دهد. حتما باید برای حمام از کفپوش‌های ضدآب استفاده کنید. سرامیک و پارکت ضدآب می‌توانند انتخاب‌های خوبی برای کفپوش فضا باشند.
  4. استفاده از رنگ‌های روشن: رنگ‌های روشن در محیط حمام ظاهر زیباتری را به وجود می‌آورند. طرح‌های تیره و خاکستری در هر بخشی از خانه می‌توانند جذاب باشند اما در محیط حمام، رنگ روشن نمای بهتری را خلق می‌کند. البته الزامی ندارد که از رنگ سفید استفاده کنید بلکه طیف رنگی صورتی، آبی آسمانی و کرم هم برای محیط حمام مناسب هستند.
  5.  تجهیزات و وسایل موجود در حمام: در محیط هر فضای حمامی، برخی وسایل وجود دارند که در طول فرآیند استحمام به افراد کمک می‌کنند. این که از چه تجهیزاتی استفاده می‌کنید و چه چیزی را در کجای حمام قرار می‌دهید، بخشی از اصول دیزاین حمامهای کوچک است. در بخش بعدی به معرفی تجهیزاتی که می‌توانید در فضای حمام یا رختکن از آن بهره ببرید خواهیم پرداخت.

تجهیزات دکوراسیون حمام

همانطور که گفتیم در هر فضای حمامی بسته به بودجه و متراژ، می‌توان تجهیزات مختلفی را قرار داد. برخی از این تجهیزات دارای ضرورت هستند و تحت هر شرایطی باید از آنها استفاده کرد. با این وجود، برخی دیگر چندان ضرورتی ندارند اما وجودشان به بهبود فرآیند استحمام افراد کمک می‌کند. این تجهیزات در صورتی که با دیزاین و مطابق با اصول انتخاب شوند، به بهبود دکوراسیون حمامهای مدرن کمک خواهند کرد. در ادامه، مهم‌ترین تجهیزات فضای حمام را بررسی خواهیم کرد:

  1. دوش و شیرآلات: دوش و شیرآلات حمام بدون تردید مهم‌ترین بخش این فضا هستند. دوش حمام، خروجی آب را با فشار بیشتری در اختیار کاربر حمام قرار می‌دهد و کیفیت استحمام را بهبود می‌بخشد. امروزه دوش‌های مدرن حمام با ارائه فشار و سطح پخش آب متفاوت، کاربردی‌تر از قبل شده‌اند اما چیزی که از نوع پخش آب دوش مهم‌تر است، متریال سازنده آن می‌باشد. یک دوش باکیفیت نباید به سرعت دچار رسوب‌گرفتگی و زنگ‌زدگی شود زیرا در مورد دوش، کارکرد از ظاهر اهمیت بیشتری دارد.
  2. کابین دوش حمام: طراحان دکوراسیون حمامهای مدرن معمولا از کابین دوش برای زیبایی و کاربردی‌تر بودن کمک می‌گیرند. کابین دوش حمام یکی از جلوه‌های حمام مدرن است. این المان در واقع یک فضای شفاف می‌باشد که ارتفاعی بالاتر از دوش دارد و به نوعی تعریف‌کننده فضای حمام است. کابین دوش از نشت آب به بیرون فضای حمام جلوگیری می‌کند و در ابعاد مختلفی، از ۹۰ * ۹۰ سانتی‌متر گرفته به بالا، طراحی می‌شود. ابعاد کابین دوش به متراژ کل سرویس بهداشتی و انتخاب کارفرما وابسته است.

بسته به سلیقه خود، می‌توانید کابین دوش را به دو صورت شیشه‌ای یا طلقی طراحی کنید. کابین دوش طلقی نوعی کابین دوش ارزان است که از پلاستیک شفاف ساخته می‌شود و در برابر آب کاملا مقاوم می‌باشد. در مقابل، کابین شیشه‌ای حموم زیبایی بیشتری دارد اما قیمت آن هم کمی بالاتر است.

  1. شلف یا قفسه: استفاده از قفسه برای نگهداری اشیا و لوازم بهداشتی موجود در فضای حمام ضرورت دارد. قفسه‌ها امروزه شکل و ظاهر زیبا و جذابی دارند که شما می‌توانید بسته به دیزاین فضای حمام نسبت به خرید آن اقدام کنید. امروزه در خانه‌های جدید از شلف دیواری توکار هم استفاده می‌شود که علاوه بر زیبایی و ظاهر مدرن، به بیشتر شدن فضای استحمام نیز کمک می‌کند و کاملا مناسب چیدمان حمامهای کوچک است.
  2. کابینت حمام: به جز لوازم بهداشتی معمول، برخی اقلام دیگر نظیر حوله‌ها، البسه و… نیز در فضای حمام نیاز به جای مخصوص به خود را دارند. در صورتی که فضای حمام شما به اندازه کافی بزرگ باشد، می‌توانید به وسیله کابینت حمام این لوازم را نیز سازماندهی کنید. کابینت‌های حمام باید از متریال‌های مقاوم به رطوبت ساخته شوند زیرا قرار است سال‌ها در محیط مرطوب حمام کار کنند. در محیط حمام اغلب فلزات دچار زنگ‌زدگی و رنگ‌پریدگی می‌شوند. بنابراین، استفاده از کابینت‌های ام دی اف و فلزات ضدزنگ می‌تواند بهترین گزینه برای کابینت حمام باشد.
  3. وان حمام: با وجود این که دکوراسیون حمامهای مدرن روی فضاهای کوچک تمرکز بیشتری دارد اما نمی‌توان به سادگی از حس خوب وان حمام دل کند. بنابراین، همچنان در فضاهایی که متراژ کافی برای میزبانی از وان حمام را دارند، می‌توان از این وسیله استفاده نمود. وان حمام از جنس سرامیک است و در صورتی که آن را تمیز نگه دارید، عمر بسیار طولانی دارد.
  4. آینه: آینه‌ها جز لاینفک محیط‌های بهداشتی نظیر دستشویی و حمام هستند. در فضای حمام با متراژ پایین می‌توان از شلف دیواری و آینه یک تکه استفاده کرد اما به هر حال، آینه در حمام هم کاربردی است و هم در دکوراسیون حمامهای مدرن نقشی کلیدی دارد. آینه‌های جدید با شکل‌های هندسی مختلفی تولید می‌شوند که بسته به سلیقه خود می‌توانید آینه دلخواه خود را تهیه کنید.
  5. سینک روشویی: می‌توان در فضای رختکن حمام از سینک روشویی نیز استفاده کرد تا برای برخی کاربردهای خاص نیازی به استفاده از دوش حمام نباشد. سینک‌های روشویی با متریال‌های مقاوم در برابر رطوبت و ظاهر زیبایی تولید و عرضه می‌شوند.
  6. نگهدارنده حوله و لباس: معمولا در هر فضای استحمام با هر متراژی، فضای نگهداری لباس‌های تمیز و حوله‌ها در نظر گرفته می‌شود. نگهدارنده حوله و لباس می‌تواند به صورت ساده یا دارای گرم‌کن انتخاب شود.

کابین طلقی

المان های مهم در دکوراسیون حمام

به طور کلی برای یک فضای حمام می‌توان سه بخش اصلی در نظر گرفت که عبارت‌اند از:

  1. سقف حمام
  2. کف حمام
  3. دیوارهای حمام

اهمیت سقف در فضای حمام

سقف یک فضای خالی در محیط حمام است که قرار نیست هیچ قطعه خاصی (به جز احتمالا لامپ) به آن متصل شود. بنابراین، سقف را می‌توان بهترین فضا برای اجرای ایده‌های دیزاین حمام دانست. می‌توانید خلاقیت خود را در سطح سقف حمام بروز بدهید و هر ایده‌ای برای نورپردازی، تصویرسازی و دکوراسیون بهتر حمام دارید در این فضا پیاده کنید. تنها نکته این است که باید در مورد کیفیت متریال‌ها مطمئن شوید زیرا سقف حمام نیز با رطوبت و بخار آب زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

اهمیت کفپوش در فضای حمام

کفپوش فضای حمام نیز در دیزاین این فضا بسیار موثر است. کفپوش‌های حمام می‌توانند از شیشه، پلاستیک، پارکت ضدآب یا سرامیک تولید شوند. به هر حال باید توجه داشته باشید که کف حمام بیشترین ارتباط را با رطوبت دارد. بنابراین، با توجه به کیفیت آب شهری باید هر چند وقت یک بار کف سطح حمام را با شوینده‌های رسوب‌زدا به خوبی بشویید.

اهمیت دیوارها در فضای حمام

تقریبا تمام تجهیزات و لوازم موجود در حمام روی دیوارها نصب می‌شوند. با این وجود، باید توجه داشته باشید که تعدد این لوازم نمی‌تواند دیوارهای حمام را از زیبایی بازدارد. با کمی سلیقه و انتخاب یک تم کلی برای وسایل و هماهنگ کردن آن با دیوارپوش حمام می‌توانید تناسب ظاهری بی‌نظیری بین دیوار و وسایل حمام بسازید و ظاهر حمام خود را به دکوراسیون حمامهای مدرن نزدیک‌تر کنید.

جمع‌بندی

طراحی دکوراسیون حمام یکی از مهم‌ترین بخش‌های دیزاین یک منزل مسکونی است. فضای حمام به دلیل ارتباط زیاد با رطوبت نیازمند متریال‌های خاص خودش خواهد بود. به همین دلیل، باید در طراحی دکوراسیون حمام به تناسب متریال و نمای طراحی بسیار دقت کنید.

در این مقاله، به بررسی نکاتی در مورد دکوراسیون حمامهای مدرن پرداختیم و آنچه در طراحی این نوع فضا اهمیت دارد را بازگو کردیم. استفاده از نکات فوق، می‌تواند فضای حمام زیبا، کاربردی و دلنشینی برای شما و اعضای خانواده‌تان بسازد. توصیه می‌کنیم در مورد طراحی حمام با یک دیزاینر مشورت کنید تا بتوانید سال‌ها از فضای حمام خانه خود لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
شیشه سکوریت ضد گلوله و کاربرد آن در دکوراسیون اداری

استفاده از المان‌های شیشه‌ای در فضاهای اداری سال‌هاست که به عنوان یک ایده ثابت شده و کارآمد شناخته می‌شود. شیشه به دلیل زیبایی و درخشندگی در کنار فراهم کردن نور طبیعی، جزئی انکارناپذیر از هر فضایی از جمله فضاهای اداری است. امروزه اغلب المان‌های شیشه‌ای به کمک شیشه سکوریت ساخته می‌شوند که از نظر امنیت […]

تاثیر پارتیشن اداری بر راندمان کاری

پارتیشن‌های اداری به عنوان جایگزین‌های اقتصادی و کارآمد دیوارکشی در فضاهای اداری کاربرد زیادی دارند. پارتیشن می‌تواند یک فضای اداری بزرگ را به اتاق‌های کوچک‌تر تقسیم‌بندی کند و به این ترتیب در مدیریت فضا و افزایش بهره‌وری مناسب باشد. بسیاری از فضاهای اداری با پارتیشن‌بندی مناسب، مشکلات کمبود فضا و ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان […]

مقایسه دیوار پارتیشن و دیوار کاذب

فضاهای اداری که هر روز تعداد آنها بیشتر از دیروز هم می‌شود، به طور عمده با مسئله کمبود فضا مواجه هستند. این مشکل، همواره جلوی سرعت پیشرفت و ایجاد دپارتمان‌های جدید را می‌گیرد. سال‌هاست که فضاهای اداری برای حل مشکل کمبود فضا، از پارتیشن‌بندی استفاده می‌کنند. ممکن است امروزه تعریف شما از پارتیشن با مفهوم […]

دکوراسیون کابین حمام

حمام یکی از کلیدی‌ترین بخش‌های منزل در طراحی داخلی است. فضایی به نسبت کوچک و ساده که جای کار زیادی دارد و می‌تواند یک طراحی معمولی و خسته‌کننده یا دکوراسیونی زیبا، ساده و در عین حال کم‌هزینه داشته باشد. امروزه طراحان داخلی روی فضای حمام تاکید زیادی دارند زیرا یک خانه مدرن با یک حمام […]