ابعاد استاندارد شیشه سکوریت

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

7 دقیقه

فهرست

ابعاد استاندارد شیشه سکوریت تولید شده چند است؟ {معیار های دسته بندی}

ابعاد استاندارد شیشه سکوریت

فهرست

نویسنده : admin

شیشه سکوریت را بدون شک می‌توان حاصل یکی از فناوری‌های نوین بسیار کارآمد در صنعت شیشه دانست. از آنجا که امروزه صنعت طراحی داخلی از شیشه هم برای ایجاد پوشش، هم به عنوان حائل و هم برای زیباسازی ساختمان استفاده می‌کند، شیشه سکوریت اهمیت بالاتری نیز در بازار پیدا کرده است.

شیشه‌ های سکوریت انواع مختلفی دارند و به روش‌های مختلفی طبقه‌بندی می‌شوند که یکی از این روش‌ها، بر مبنای ابعاد شیشه سکوریت است. شیشه سکوریت در چند اندازه گوناگون تولید شده و به فروش می‌رسد که هر یک از این اندازه‌ها، قطر و ابعاد استاندارد مشخصی دارند.

شیشه سکوریت چیست؟

تصویر ذهنی همه ما از شیشه، سطح شفافی است که در صورت ضربه خوردن و با اعمال کمترین مقادیر نیرو نیز خواهد شکست و به ذراتی تبدیل خواهد شد که می‌توانند پوست هر بخشی از بدن انسان را به راحتی برش دهند. این تصویر ناشی از سال‌ها مشاهده شیشه‌ های شکسته در خانه‌های کودکی ماست. خوشبختانه فناوری‌های نوین، توانسته‌اند متریالی را بسازند که هم خواص مثبت شیشه را داشته باشد و هم بتواند عیوب آن را پوشش دهد که نام این متریال، شیشه سکوریت است.

شیشه سکوریت، نوع خاصی از شیشه است که به دلیل حضور در کوره‌های هوریزنتال (افقی) و گرمادهی خاصی که برای آن در نظر گرفته می‌شود، به شدت در بازار امروز شیشه ساختمانی محبوب است. شیشه سکوریت مقاومت بسیار بالاتری در برابر ضربه دارد و دیگر با برخورد یک توپ پلاستیکی یا شی کوچکی در هوا یا نوسانات دمایی نمی‌شکند.

خاصیت دیگر شیشه سکوریت این است که حتی در صورت شکستن شیشه، ذرات آن برندگی ندارند و دارای سطحی صاف و صیقلی هستند. بنابراین، کودکانی که در معرض خرده‌ های شیشه سکوریت باشند از آن آسیب نمی‌بینند یا برخورد آن با کف پای انسان منجر به زخم شدن و فرورفتگی شیشه نخواهد شد.

شیشه‌های سکوریت تولید شرکت تترافرم نیز فاقد هر نوع برندگی هستند. به طوری که حتی قطعات خرد شده آن را می‌توانید در دست گرفته و بین انگشتان خود جابجا کنید، بدون اینکه آسیبی به پوست شما وارد شود. به دلیل آن که تترا فرم از کوره‌های افقی بزرگ و روش‌ های خنک‌سازی و حرارت‌ دهی روز دنیا برای تولید شیشه سکوریت خود استفاده می‌کند، مقاومت این نوع شیشه نیز نسبت به شیشه‌های معمولی به مراتب بیشتر است. همین موضوع، تترافرم را به یکی از سردمداران تولید شیشه سکوریت در ایران تبدیل می‌کند؛ شرکتی که می‌توانید همین امروز سفارش شیشه خود را در آن ثبت نمایید!

در ادامه، مدل‌ ها و اندازه‌ های مختلف شیشه سکوریت را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

ابعاد مختلف شیشه سکوریت

ابعاد استاندارد شیشه سکوریت

شیشه سکوریت امروزه به دلیل نیازهای مختلف بازار، در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود. هر یک از این اندازه‌ها کاربرد خاص خود را دارند و برای مصارف مشخصی به کار گرفته می‌شوند. در ادامه، ابعاد استاندارد شیشه سکوریت را بررسی خواهیم کرد.

شیشه سکوریت ۴ میلی‌ متری

یکی از پرکاربردترین انواع شیشه سکوریت که با ابعاد استاندارد تولید می‌شود، شیشه ۴ میلی‌متری است. این نوع شیشه سکوریت دارای کمترین قطر در میان همه انواع شیشه سکوریت است. ضخامت کم این نوع شیشه منجر به سهولت فرآیند خم‌کاری و برش‌کاری شیشه خواهد شد. شکست نور در این نوع شیشه بسیار کم است و عبور نور از شیشه در مسیر مستقیم پرتوها انجام می‌شود.

شیشه سکوریت 4 میلی‌ متری

مهم‌ترین کاربرد این نوع شیشه سکوریت، استفاده آن در خودروهاست. شیشه خودرو یکی از کلیدی‌ترین بخش‌های آن است که به کمک شیشه سکوریت ۴ میل پوشانده می‌شود. به جز این کاربرد، معمولا از این نوع شیشه سکوریت برای شیشه‌کاری در اشیا استفاده به عمل می‌آید. احتمالا شما هم تا به حال اشیا متفاوتی را با یک بخش شیشه‌ای دیده‌اید. بخاری و گاز نمونه‌ ای از کاربرد این نوع شیشه است. کاربرد مهم‌تر شیشه با ضخامت ۴ میل را می‌توانیم در پروژکتورها بدانیم؛ جایی که علاوه بر حفاظت از لامپ پروژکتور، مسیر نور آن نیز ثابت باقی می‌ماند.

کاربرد شیشه ۴ میلی‌ متر :

  • خودروسازی و در تولید شیشه اتومبیل
  • بخاری و گاز
  • تولید شیشه‌ های صنعتی
  • ساخت و حفاظت از پروژکتورها

شیشه سکوریت 8 میلی‌ متری

شیشه سکوریت ۸ میلی‌ متری

ضخامت ۲ برابری این نوع شیشه نسبت به شیشه ۴ میلی‌متری، باعث شده از این نوع شیشه برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت بالاتری دارند استفاده شوند. خوشبختانه با وجود تنوع کاربردهای شیشه در زندگی امروز انسان، صنعت شیشه نیز با تولید ضخامت‌های متنوع، نیازها را برطرف نموده است. تترافرم نیز به عنوان عضوی از اکوسیستم تولید شیشه ساختمانی در ایران، با تولید شیشه در چندین ضخامت مختلف، به نیازهای مشتریان پاسخ داده که یکی از این انواع شیشه، شیشه ۸ میلی‌متری است.

شیشه‌های ۸ میلی‌متری کاربردهای مهمی در صنعت شیشه دارند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به نرده شیشه‌ ای، ویترین شیشه‌ای، بوفه شیشه‌ای و شیشه رومیزی اشاره کرد. چنین کاربردهایی، شیشه ۸ میل را به یکی از مورد پسند ترین ابعاد شیشه سکوریت مغازه تبدیل کرده است.

کاربرد شیشه ۸ میلی‌ متر :

  • نرده شیشه‌ ای
  • بوفه شیشه‌ ای
  • شیشه رومیزی
  • ویترین

شیشه سکوریت 10 میلی‌ متری

شیشه سکوریت ۱۰ میلی‌ متری

اگر بخواهیم از بین تمام ضخامت‌های شیشه، پرکاربردترین ابعاد استاندارد شیشه سکوریت را انتخاب کنیم، شیشه سکوریت ۱۰ میلی‌متری قطعا یکی از انتخاب‌ها خواهد بود. شیشه سکوریت ۱۰ میلی‌متر را می‌توان یک گزینه با ضخامت بالا، مقاومت عالی و البته قابلیت خم‌ کاری و برش‌ کاری دشوار دانست.

این نوع شیشه سکوریت طبیعتا برای جایگاه‌هایی به کار گرفته می‌شود که ممکن است شیشه در برابر ضربه قرار بگیرد. مقاومت بالای این نوع شیشه سکوریت، آن را به یک گزینه خوب برای دیوارهای پیش ساخته و در شیشه ای سکوریت تبدیل کرده است. در کنار این کاربرد، به موارد زیر نیز می‌توانیم به عنوان کاربردهای مهم و کلیدی شیشه سکوریت ۱۰ میل اشاره نماییم:

شیشه سکوریت 12 میلی‌ متری

شیشه سکوریت ۱۲ میلی‌ متری

در بین تمام ابعاد استاندارد شیشه سکوریت، بیشترین قطر مربوط به شیشه ۱۲ میلی‌متری است. شیشه سکوریت ۱۲ متری دارای مقاومت بسیار بالایی است و یک نوع سپر محافظت نیز محسوب می‌شود. علاوه بر تحمل ضربه، تحمل فشار این نوع شیشه نیز بسیار بالاست. از همین رو، شیشه سکوریت ۱۲ میل را برای ساخت راه پله شیشه‌ای به کار می‌گیرند که می‌تواند وزن انسان را نیز تحمل نماید.

طبیعتا این نوع شیشه به دلیل اینکه فرآیند تولید سخت‌تری داشته و مواد اولیه بیشتری نیز مصرف می‌کند، قیمت آن از سایر ابعاد استاندارد شیشه سکوریت بیشتر خواهد بود. شرکت تترافرم در صورت تمایل شما به اجرای شیشه سکوریت ۱۲ میلی‌متری برای راه پله شیشه‌ای، می‌تواند این نوع شیشه را تهیه کرده و در اختیار شما قرار دهد. امور نصب و اجرای این نوع راه پله نیز بر عهده کارشناسان تترافرم خواهد بود. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت شیشه سکوریت با نصب، از طریق وبسایت تترافرم با کارشناسان ما تماس حاصل کنید.

سایر تقسیم‌ بندی‌ های شیشه سکوریت

اگر شما هم قصد تهیه شیشه سکوریت را داشته باشید، خواهید دید که در بازار به جز ابعاد استاندارد شیشه سکوریت، ویژگی‌های دیگری از این نوع شیشه نیز حائز اهمیت هستند که از جمله مهم‌ترین این ویژگی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • رنگ : امروزه تولید شیشه رنگی سکوریت نیز در بازار شیشه ساختمانی کشورمان رونق یافته که دلیل این رونق را می‌توان زیبایی و تنوع شیشه‌های سکوریت رنگی دانست. این نوع شیشه نه تنها برای ساخت المان‌هایی نظیر پارتیشن، کابین، دیوارپوش و راه‌پله به کار گرفته می‌شود و مقدمات زیبایی محیط را فراهم می‌کند بلکه با مقاومت بالای خود، عملا یک تیر و دو نشان می‌باشد. هم زیبایی و هم استحکام!
  • شفاف یا مات بودن : شیشه‌های سکوریت امروزه در دو نوع مات و شفاف تولید می‌شوند. البته برخی شرکت‌ها ممکن است به جای شفاف و مات از اسامی دیگری نظیر سوپر کلیر و ساتینا نیز استفاده کنند که معنایی مترادف با شفاف و مات دارد. شیشه‌های مات اغلب گران‌تر از شیشه شفاف هستند اما به هر حال باید به یاد داشته باشید که اگر در جایی لازم است از شیشه مات استفاده شود، نمی‌توانید آن را با شیشه شفاف جایگزین نمایید.
  • دوجداره و تک جداره بودن : شیشه‌های سکوریت امروزه هم می‌توانند به صورت دوجداره کار شوند و هم تک جداره. شیشه تک جداره معمولا ظاهر زیباتری دارد اما مقاومت کمتر و خاصیت عایق ضعیف‌تر، مشکلاتی هستند که باعث می‌شوند برخی از افراد به جای شیشه تک جداره از شیشه دو جداره استفاده کنند.

جمع‌ بندی

شیشه‌های سکوریت، یکی از پرکاربردترین انواع شیشه در عصر حاضر هستند. در این مقاله، به بررسی ابعاد استاندارد شیشه سکوریت و ضخامت‌های متفاوت این نوع شیشه اشاره کردیم که در تعیین کاربرد و قیمت شیشه سکوریت اهمیت بالایی دارد. البته ضخامت شیشه سکوریت تنها فاکتور تاثیرگذار در قیمت شیشه نیست بلکه سایر ابعاد شیشه نیز در محاسبه قیمت نهایی شیشه تاثیر خواهند داشت. بنابراین، توصیه می‌کنیم نحوه اندازه گیری شیشه سکوریت را نیز برای محاسبه قیمت در نظر داشته باشید.

اگر شما هم قصد پارتیشن‌ بندی محیط اداری خود را دارید یا می‌خواهید دکوراسیون منزل خود را به وسیله دیوارها و دیوارپوش‌های شیشه‌ای تغییر دهید، تترافرم به شما در این مسیر کمک خواهد کرد. تولید شیشه با بالاترین کیفیت، استفاده از بهترین یراق‌آلات و انجام مراحل نصب به وسیله استادکاران مجرب، به شما این اطمینان را خواهد داد که دکوراسیون شیک و مدرنی به فضای منزل و محل کار خود خواهید بخشید. برای ارتباط با کارشناسان تترافرم و استعلام قیمت یا مشاهده نمونه کارها، می‌توانید از سایر بخش‌های سایت تترافرم دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
استاندارد نرده راه پله

ساختمان‌ های چند طبقه، در عین حال که مشکل کمبود زمین برای مسکن جمعیت شهرها را برطرف کرده‌اند اما همیشه صحنه اتفاقات کوچک و بزرگ خطرناکی بوده‌اند که بعضا جان افراد حاضر در ساختمان، به خصوص کودکان را مورد تهدید قرار می‌دهد. به همین منظور، سازمان‌های تامین امنیت از جمله آتش‌نشانی، الزاماتی را به ساختمان‌ها […]

بزرگترین ابعاد شیشه دوجداره

شیشه‌ های دوجداره امروزه بخش مهمی از صنعت شیشه‌های ساختمانی هستند که در المان‌های متعددی از جمله پارتیشن شیشه ای دو جداره، کابین‌های دوش، درب شیشه ای و شیشه پنجره به کار گرفته می‌شود. استانداردهای متعددی برای روش‌های نصب و ابعاد این نوع شیشه وجود دارد که برای سهولت و امنیت کاربران و نصابان تنظیم […]

ریست کردن درب اتوماتیک شیشه ای

در بسیاری از فضاهای تجاری، اداری و حتی خانگی، از درب شیشه ای ریلی استفاده می‌شود. این درب‌ها به دلیل عدم نیاز به فضایی برای باز شدن درب و کاربری آسان در کنار ظاهر مدرن و زیبایی که دارند، به عنوان یکی از کارآمدترین محصولات شیشه‌ای شناخته می‌شوند. برخی از این درب‌ها، به صورت دستی […]

ابعاد کابین دوش

کابین دوش یکی از چندین المان شیشه‌ای موجود در طراحی داخلی فضاها در عصر حاضر است. با گسترش کلانشهرها و کاهش متراژ واحدهای مسکونی، فضای سرویس بهداشتی و حمام نیز به مرور کوچک و کوچک‌تر می‌شود. در چنین شرایطی، ساخت یک فضای مخصوص برای استحمام در هر فضای مدنظر کاربر، قابلیتی بود که کابین دوش […]