معایب و مزایای شیشه لاکوبل

تاریخ نشر :

نویسنده :

admin

زمان مورد نیاز :

5 دقیقه

فهرست

معایب و مزایای شیشه لاکوبل چیست؟ [راز نهانِ تولیدکنندگان]

معایب و مزایای شیشه لاکوبل

فهرست

نویسنده : admin

شیشه ساختمانی امروزه بخش بسیار مهمی از دکوراسیون داخلی است. هر بخشی از منزل را که در نظر بگیرید، بدون داشتن شیشه دارای نقص خواهد بود. آینه‌های موجود در سرویس بهداشتی، درب‌های شیشه‌ای، پارتیشن اداری و کابین دوش، تنها بخشی از المان‌های شیشه‌ای موجود در زندگی ما هستند.

شیشه لاکوبل هم یک عنصر تاثیرگذار در طراحی دکور ساختمان‌ هاست. در این مقاله، قصد داریم به بررسی مزایا و معایب شیشه لاکوبل بپردازیم و ببینیم آیا واقعا استفاده از شیشه لاکوبل در طراحی داخلی ساختمان توجیهی دارد یا خیر. پس اگر شما هم قصد دارید تغییری در دکوراسیون منزل خود به وجود آورید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

شیشه لاکوبل چیست؟

پیش از آن که به بررسی مزایا و معایب شیشه لاکوبل بپردازیم، بهتر است ببینیم شیشه لاکوبل چیست و چرا تا این اندازه طرفدار دارد؟

شیشه رنگی از قرن‌ها پیش در زندگی ایرانیان حضور داشته است. در مقاله دلیل استفاده از شیشه های رنگی در قدیم به بررسی عواملی که حضور این نوع شیشه را در ایران پررنگ نموده اشاره کرده‌ایم. به هر حال، کاربرد شیشه رنگی در زندگی ایرانیان همچنان ادامه دارد. ادامه مسیر شیشه‌های رنگی در ایران، در قالب شیشه‌های لاکوبل صورت می‌پذیرد.

لاکوبل، نام یک کارخانه تولید شیشه است که برای اولین بار، نوع خاصی از شیشه‌های رنگی را به کشورمان وارد کرد. شیشه لاکوبل، نوعی شیشه رنگی است که از شیشه سکوریت ساخته می‌شود. به بیان بهتر، حاصل ترکیب شیشه سکوریت و یک لایه رنگ، شیشه لاکوبل را می‌سازد. این نوع شیشه به شیشه رنگی براق هم مشهور است.

معایب شیشه لاکوبل

معایب شیشه لاکوبل

شیشه لاکوبل امروزه در طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای خانگی و اداری، کاربرد زیادی دارد. با این تفاسیر، احتمالا شما هم به فکر ویژگی‌های مثبت این نوع شیشه باشید اما باید حواستان به معایب شیشه لاکوبل هم باشد. در ادامه، به ۴ مورد از شایع‌ترین ایرادات این نوع شیشه اشاره خواهیم کرد :

قیمت : یکی از مهم‌ترین معایب شیشه لاکوبل، قیمت بالاتر آن نسبت به شیشه‌های لمینت و سکوریت لمینت است. حتما شما هم قبل از خرید شیشه رنگی، قیمت آن را بررسی کرده‌اید. این نوع شیشه حتی نسبت به شیشه سکوریت و لمینت نیز گرانتر هستند و همین موضوع، خصوصا برای متراژهای بالا می‌توان صرفه اقتصادی استفاده از شیشه را تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل، معمولا شرکت‌ها و اداراتی که به دنبال پارتیشن شیشه ای ارزان هستند، از این نوع شیشه برای پارتیشن‌ بندی استفاده نمی‌کنند.

وزن بالا : سنگین بودن وزن، یکی دیگر از معایب شیشه لاکوبل است. شیشه‌های لاکوبل اغلب از شیشه‌های سکوریت وزن بیشتری دارند و همین موضوع، باعث می‌شود حمل و نقل آن سخت‌تر از سایر انواع شیشه باشد.

شرایط خاص نصب : از آنجا که یک طرف شیشه لاکوبل دارای رنگ است و این نوع رنگ می‌تواند در شرایطی، خراشیده شده یا دچار نقص شود، شرایط حمل و نقل و نصب این نوع شیشه بسیار سخت‌تر از شیشه‌های دیگر است. هر جسم سختی در مسیر نصب شیشه لاکوبل می‌تواند به رنگ آن آسیب بزند. وزن بالاتر این نوع شیشه، سختی نصب آن را دوچندان می‌کند. نصب این نوع شیشه با چنین شرایطی، نیازمند نیروهای متخصص و باتجربه است. البته اگر با قیمت شیشه لاکوبل کنار بیایید، نصب آن جای نگرانی ندارد. استادکاران و کارشناسان نصب تترا فرم می‌توانند بدون کمترین آسیب‌دیدگی، این نوع شیشه را برای شما تولید و در محل مدنظرتان نصب نمایند.

افت ظاهری در صورت آسیب‌ دیدگی : همانطور که در قسمت قبل گفتیم، اشیا و اجسامی که در مسیر نصب شیشه لاکوبل با آن برخورد داشته باشند، ممکن است رنگ آن را بخراشند. در چنین شرایطی، شیشه فرم نامناسبی به خود می‌گیرد یا به بیان عامیانه‌تر، از ریخت می‌افتد! بنابراین، بهتر است این نوع شیشه را با نهایت احتیاط جابجا و نصب کنید.

مزایای شیشه لاکوبل

مزایای شیشه لاکوبل

بهتر است در کنار معایب شیشه لاکوبل، به مزایای این نوع شیشه نیز اشاره کنیم تا اگر قصد خرید این نوع شیشه را دارید، با دید بهتری خرید خود را انجام دهید. در ادامه، برخی از مهم‌ترین مزایای شیشه لاکوبل را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

زیبایی ظاهری : شیشه به طور کلی زیبایی خاصی دارد. حالا تصور کنید این زیبایی و درخشش در کنار یک رنگ جذاب و متناسب با دکور شما باشد. شیشه لاکوبل یکی از زیباترین انواع شیشه است که علاوه بر رنگ زیبا، درخشش فوق‌العاده‌ای هم دارد که به زیبایی محیط کار شما کمک می‌کند.

مقاومت بالا در برابر ضربه : شیشه لاکوبل جنس شیشه‌های سکوریت است که به دلیل روش خاص ساخت و تولید، مقاومت بسیار بالاتری از شیشه‌های معمولی دارند. تخمین زده می‌شود که مقاومت شیشه لاکوبل بیش از ۷ برابر شیشه رنگی معمولی باشد. به همین دلیل، این نوع شیشه را می‌توان برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت بالایی در برابر ضربه و بار دارند (مانند شیشه رومیزی و شیشه حفاظ راه پله) نیز به کار گرفت.

مقاومت حرارتی : از آنجا که یکی از کاربردهای این نوع شیشه به عنوان شیشه بین کابینتی و در محدوده آشپزخانه است، طبیعتا باید مقاومت بالایی هم داشته باشد زیرا آشپزخانه، جایی برای پخت و پز است که دمای بالایی دارد و این دمای بالا، می‌توان منجر به شکستن شیشه شود. خوشبختانه شیشه لاکوبل دارای مقاومت بالایی است که می‌تواند در برابر دمای بالای اجاق گاز آشپزخانه مقاومت کند.

نظافت آسان : شیشه راحت تمیز می‌شود. این یکی از بارزترین و مهم‌ترین ویژگی‌های شیشه است. در فضای آشپزخانه که معمولا به دلیل پخت و پز، ذرات چربی و روغن روی دیوارها می‌نشینند، لازم است که متریال دیوارها قابل شستشو باشد. شیشه لاکوبل هم به دلیل نظافت آسان، در محیط آشپزخانه عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهد.

تنوع رنگی : شیشه‌ های لاکوبل را می‌توانید در هر طرح و رنگی که بخواهید سفارش بدهید. رنگ شیشه لاکوبل برای فضاهای اداری که قصد دارند از شیشه رنگی دیوارپوش استفاده کنند بسیار مهم است. شرکت‌ها و ادارات معمولا رنگ محیط را متناسب با بخشی از لوگوی شرکت خود انتخاب می‌کنند که دامنه رنگی بالای شیشه لاکوبل، دست آنها را در انتخاب رنگ شیشه باز می‌گذارد.

جمع‌ بندی

شیشه لاکوبل به عنوان یکی از جدیدترین انواع شیشه موجود در بازار، کاربردهای فراوانی دارند و در بخش‌های زیادی از فضاهای خانگی، اداری و تجاری به کار برده می‌شوند. در این مقاله، در مورد معایب شیشه لاکوبل صحبت کردیم و ۴ مورد از مهم‌ترین معایب این نوع شیشه را مورد بررسی قرار دادیم. در کنار این معایب، تعدادی از مزایای شیشه لاکوبل را نیز بررسی کردیم تا اگر قصد خرید شیشه لاکوبل را دارید، با دیدگاه بهتری بتوانید نسبت به خرید شیشه برای فضای مدنظر خود اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12345

مقالات مرتبط
استاندارد نرده راه پله

ساختمان‌ های چند طبقه، در عین حال که مشکل کمبود زمین برای مسکن جمعیت شهرها را برطرف کرده‌اند اما همیشه صحنه اتفاقات کوچک و بزرگ خطرناکی بوده‌اند که بعضا جان افراد حاضر در ساختمان، به خصوص کودکان را مورد تهدید قرار می‌دهد. به همین منظور، سازمان‌های تامین امنیت از جمله آتش‌نشانی، الزاماتی را به ساختمان‌ها […]

بزرگترین ابعاد شیشه دوجداره

شیشه‌ های دوجداره امروزه بخش مهمی از صنعت شیشه‌های ساختمانی هستند که در المان‌های متعددی از جمله پارتیشن شیشه ای دو جداره، کابین‌های دوش، درب شیشه ای و شیشه پنجره به کار گرفته می‌شود. استانداردهای متعددی برای روش‌های نصب و ابعاد این نوع شیشه وجود دارد که برای سهولت و امنیت کاربران و نصابان تنظیم […]

ریست کردن درب اتوماتیک شیشه ای

در بسیاری از فضاهای تجاری، اداری و حتی خانگی، از درب شیشه ای ریلی استفاده می‌شود. این درب‌ها به دلیل عدم نیاز به فضایی برای باز شدن درب و کاربری آسان در کنار ظاهر مدرن و زیبایی که دارند، به عنوان یکی از کارآمدترین محصولات شیشه‌ای شناخته می‌شوند. برخی از این درب‌ها، به صورت دستی […]

ابعاد کابین دوش

کابین دوش یکی از چندین المان شیشه‌ای موجود در طراحی داخلی فضاها در عصر حاضر است. با گسترش کلانشهرها و کاهش متراژ واحدهای مسکونی، فضای سرویس بهداشتی و حمام نیز به مرور کوچک و کوچک‌تر می‌شود. در چنین شرایطی، ساخت یک فضای مخصوص برای استحمام در هر فضای مدنظر کاربر، قابلیتی بود که کابین دوش […]